26.10.2022.

15:07 >> 15:11

Foto: Insajder

Džet set

JELENA KARLEUŠA OPLELA PO VUKU KOSTIĆU: "Duboko poremećen čovek!"

Pop diva je objavila fotofrafiju Vuka Kostića pored ubijenog srndaća gde ga je nazvala psihopatom, jer smatra da mu takav potez ne priliči. 

Informer

Vuk Kostić

- Ubilački poriv i adrenalin koji ubice osećaju dok ubijaju u psihologiji je objašnjen kao težak oblik sociopate i psihopatije. Nedostatak empatije prema drugom živom biću, uživanje u njegovom ubijanju i slikanje sa njegovim lešom je sam po sebi zastrašujuć i zahteva lečenje, hospitalizaciju ili potpunu izolaciju osoba sa takvim poremećajem. LJudi koji ne vide ništa pogrešno u ubijanju, opasnost su po svoju okolinu i društvo. Kada je reč o javnim ličnostima, one imaju posebnu ulogu u edukaciji i uticaju koji imaju na javno mnjenje - napisala je JK i dodala:

Informer

Jelena Karleuša

-Nedopustivo je koristiti sopstvenu popularnost za promociju ubijanja, nasilja i uživanja u istom. Čovek sa puškom na slici je relativno poznati glumac Vuk Kostić, čije izjave pokazuju da je reč o duboko poremećenom čoveku bez ikakvog ljudskog i moralnog osnova. Dok se javnost zgražava nad kriminalcem koji na ovaj način drži ljudsku žrtvu uz bizarni osmeh i pozira, čije slike vidimo danas u medijima jer mu se za te zločine sudi, Vuk Kostić uz osmeh pozira držeći glavu nedužne životinje. Koja je razlika? U njima dvojici razlika ne postoji. Strast za ubijanjem je ono što ih čini istim -misli pevačica. 

Informer

Karluša isprozivala Vuka

BONUS VIDEO: