27.10.2022.

16:39

Foto:

Džet set

PRVIH SEDAM DANA SAM TOLIKO PLAKALA, KAO NARICALJKE! A onda 40 dana žalosti, nisam mogla da se obučem! Slavica Đukić Dejanović opisala sav bol koji je osetila kada se razvela!

Savetujući Amidžića, koji i sam iza sebe ima dva braka, priznala je da je u privatnoj sferi imala je teških poraza. Jedan od tih poraza je upravo krah njenog prvog braka sa dr Draganom Đokovićem sa kojim ima sina Dušana.

Informer

Ognjen Amidžić gost kod Prof. dr Slavice Đukić Dejanović

Ističe da je u drugi brak unela svu zrelost koja joj je falila, i da je u njemu videla šansu da ne ponavlja greške iz prvog braka.

- Sama sam imala dva braka iza sebe. Mislim da je drugi brak šansa da se isprave neke greške od ranije i da uđemo zreli u tu drugu vezu - rekla je prof. dr Đukić Dejanović.

Samo prilagođavanje da više nema osobe koja je činila sastavni deo njenog života joj je teško palo.

Informer

Plakala sedam dana bez prestanka... Slavica Đukić Dejanović

- Ja se sećam sebe iz tog perioda. Prvih sedam dana sam toliko plakala, da me niko ne vidi, bila sam kao naricaljke. Sećam se tih prvih 40 dana žalosti, bilo je tako da nisam mogla ni da se obučem. Morala sam sebe da teram da idem na posao - ispričala je Slavica svom gostu Amidžiću.

Proces zaceljivanja emotivnih rana trajao je dugo.

- Kod nas je običajno sedam dana, 40 dana, pola godine... tek posle godinu dana sam shvatila da meni niko nije uzeo moju ljubav, brak i sina iz tog braka. Shvatila sam da je eto jedna etapa u mom životu i da sam samo zrelija za toliko. Bilo je i bola i ponosa - prisetila se Slavica.

BONUS VIDEO: