07.11.2022.

08:24

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Estrada je trnovit put!!": Nataša progovorila zašto je ljuta!

Atraktivna plavuša je rekla da joj izuzetno smeta što su sve cene znatno veće, kao i da joj sada duplo više novca treba kada ode u prodavnicu ili krene na put. 

Informer

Nataša Bekvalac

- Estrada je trnovit put. Teško mi je zbog poskupljenja, do Novog Sada mi je nekada potrebno bilo 2.000 dinara, a sada skoro 4.000, baš sam se naljutila. I u prodavnici, ja sam žena domaćica, ja sam žena koja primeti sve i kada je prašak u pitanju, bavim se životom kao i svaka druga žena - objasnila je Nataša Bekvalac, pa je dodala:

Informer

Nataša Bekvalac

- Ko me malo duže poznaje, mogu da vide i preterano rasterećenje u tom smislu, za mene je lepota, u čemu znam da robujem, a lepa stvar, ne mora biti skupa. Kada su žene u pitanju, kada neguje svoj duh, liniju, nekako sve nam je lepše. A onda imate primere nekih drugih osoba, gde imate preskupe komade, a to nekako deluje, ono, ne stoji najbolje - otkrila je lepa pevačica.

Nata je priznala da je napokon zadovoljna izgledom stana nakon dugog renoviranja i ističe kako uživa u svakom momentu u svom domu.

- Konačno sam zadovoljna kako izgleda stan, ima još par sitnica, ali za mesec dana ćemo biti baš ono, kada budem kupila cveće na pijaci, mislim da će to biti to. Ja uopšte nisam odvojena od ćerki, odvojena sam mnogo manje nego neke mame koje imaju posao od 9 do 5, ja sam u toku nedelje po ceo dan sa ćerkama. Osim petkom i subotom, nekako prežive bez mene. Tu su bake i deke, za Keti, a za Hanu, odavno je više ne zanimam. Uživa kada nisam kod kuće - rekla je Nataša kroz osmeh. 

BONUS VIDEO: