13.11.2022.

11:38 >> 12:30

Foto:

Džet set

Zbog Tucakovićke iz sažaljenja prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti smo trpeli Laću: Karleuša zapušila usta Marininom sinu!

Naime, popularna pevačica je nakon prozivka mladog tekstopisca na "Tviteru", rešila da otkrije sve o sukobu koji se dogodio i porukama koje joj je slao, pa je apelovala na sve kolege da ako sarađuju sa njim to rade isključivo sa overenim ugovorom.

Informer

jk o sinu Marine Tucaković i novom albumu

- Ovo su poruke od sinoć od Milan Radulovića Laće, sina Marine Tucaković koje mi je uputio. On je na mom albumu koji je spremio, imao dva teksta. Jedan na pesmu Darka Dimitrova, objavio je iz čista mira sinoć na Tviteru, Uz pretnje! Za oba teksta, "ovaj autor" je plaćen pre godinu dana, pred svedocima! Zbog Marine Tucaković i iz sazaljenja, prema njegovom duševnom stanju i bolesti zavisnosti, moji saradnici i ja, trpeli smo privatno Radulovićeve konstantne napade ludila i uvrede. Ćutali smo i na njegovo obmanjivanje javnosti da je on autor svih mojih tekstova. Na albumu je ukupno 16 pesama, a njegova su dva ZAMENJENA!!!! Upozoram kolege da se zaštite od ovakvih ljudi OVERENIM UGOVOROM! - napisala je Jelena Karleuša. 

Informer

Jelena Karleuša

PR i prijatelj Jelene Karleuše, Zoran Birtašević, otkrio je kakve će korake preduzeti tim JK povodom ovog skandala sa sinom Marine Tucaković:

- Malo je reći koliko je ružno sarađivati sa neprofesionalnim tekstopiscima, koji iz čista mira, tekstove koji su plaćeni i odavno snimljeni, objavljuju na internetu, iz njima znanih razloga. Svakako naša pravna služba će ovaj put reagovati. Apelujemo na izvođače da paze sa kim sarađuju - naveo je Karleušin PR.

BONUS VIDEO:

Tagovi: