22.11.2022.

13:53

Foto: Printscreen / Instagram

Džet set

NE MOGU DA VERUJEM DA SI OBJAVILA MOJE PORUKE! Mahrina samo htela duet s Teodorom, a onda je usledio pakao i pevačica se javno rasplakala! (VIDEO)

Do sukoba je došlo kada je Mahrina pitala Teodoru za duet, a pevačica joj nonšalantno odgovorila da joj se javi sledeće godine. Glasovne poruke koje je Teodora poslala Mahrini, završile su na društvenim mrežama, što je Džehverovićku razbesnelo:

♬ original sound - mahrinaye

Mahrina je nakon toga javno podelila njihovu prepisku, a to se Teodori nimalo nije svidelo.

- Iskreno, malo mi je bezveze što si objavila moju glasovnu poruku javno. Ispada sada da dajem nekome lažnu nadu, a samo sam mislila da je nova godina blizu, te da ćemo se uskoro čuti... Nisam ovo očekivala - poručila joj je Teodora, što je Cvetkovićeva takođe podelila sa fanovima na platformi Tiktok uz objašnjenje da je želela samo da ima duet sa svojom mentorkom tokom IDJShow-a.

Informer

Mahrina već snimila hit duet sa Anom Kokić

- Izvini, nisam znala da ti smeta da javno prikazujem tvoje poruke. Nije bilo lepo od mene, ali samo sam želela duet - istakla je ona u videu na pomenutoj mreži.

Međutim, Džehverovićeva nije odustajala od svog stava, a da joj je prilično zamerila taj potez govori i činjenica da ju je otpratila na Instagramu.

- Teodora me je otpratila sa Instagrama. Moja mentorka...Od jedne želje da snimimo duet, ostala sam i bez praćenja. Ne samo da neću snimiti duet, nego sam 10 svetlosnih godina daleko do toga - rekla je Mahrina kroz suze u najnovijem videu.

BONUS VIDEO: