24.11.2022.

08:00

Foto: Marko Đoković

Džet set

ATRAKTIVNA PEVAČICA JEDVA ČEKA PRVI MEČ SRBIJE NA MUNDIJALU! Ljupka: "Orlovi" će razbiti Brazil!

Pobedićemo Brazil, i to ubedljivo! Verujem u našu reprezentaciju. Videćete, "orlovi" će razbiti Brazilce, priča pevačica Ljupka Stević pred večerašnju utakmicu reprezentacije Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Folk zvezda obukla je dres kojim će, veruje, našim fudbalerima doneti sreću.

Simpatija

- Bodrila sam "orlove" pre četiri godine u Moskvi, kada su igrali protiv Brazila. Planirala sam i sada da idem u Katar, ali imam mnogo nastupa, koje nisam mogla da otkažem. Zato ću navijati za njih u crvenom dresu, na radost! - kaže pevačica, koja je ubeđena da nikad nismo imali bolju ekipu na Mundijalu:

Informer

- Imamo odličnog selektora Dragana Stojkovića Piksija, koji je sastavio fenomenalnu ekipu na čelu sa Dušanom Tadićem. Sigurna sam u pobedu! Ma verujem da ćemo i osvojiti Mundijal!

Voli Mitrovića
Aleksandar Mitrović će dati prvi gol Brazilcima! On mi je i najbolji i najlepši fudbaler
Ljupka Stević

Ljupka je oduševljena svim fudbalerima, a naročito Aleksandrom Mitrovićem:

- Mitrović mi je omiljeni i najlepši fudbaler, verujem da će to i ostati. On je izdominirao 2018. godine u Rusiji, ubeđena sam da će i sada u Kataru. Nikad neću zaboraviti kad je ceo stadion u Moskvi skandirao njegovo ime. On mi je baš simpatičan! Pravi je dasa, ne samo fizički već mi se dopada i njegov mentalni sklop. Mislim da će on dati prvi gol večeras i sigurna sam da ćemo baš po njemu pamtiti ovaj Mundijal.

Informer

Navijačica
Bodrila sam "orlove" pre četiri godine u Moskvi, a sad nisam mogla da odem u Katar zbog nastupa
Ljupka Stević

"Etiketa"

Ljupka je često pevala našim fudbalerima, a spremna je da ih pesmom uveseljava i kad se sa zlatom vrate iz Katara.

- Čim se naši zlatni momci vrate, rado ću im pevati. Sigurna sam da će se oriti pesma "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine". Pevaću im i moju "Etiketu", tu pesmu svi vole, a posebno stih: "Nisi ni na klupi za rezervne igrače" - završava priču Stevićeva.

Fudbaleri su galantni

Ljupka Stević je pevala mnogim reprezentativcima:

- Više puta sam pevala na privatnim proslavama naših fudbalera, svi su divni momci i galantni su kada je bakšiš u pitanju. Šteta što u reprezentaciji nije Duško Tošić. Poznajem ga dobro, on je blage naravi i veoma kulturan, ma imam samo reči hvale za njega!


BONUS VIDEO: