23.11.2022.

21:35 >> 22:37

Foto: printscreen

Džet set

UVEK SE NADAMO GOLU! ALEKSANDRA RADOVIĆ BODRI ZETA NA SVETSKOM PRVENSTVU! Iznenadićete se koji fudbaler je deo pevačicine porodice!

Aleksandra Radović večeras prisustvuje rođendanu "Naxi radia" i za novinarske ekipe prisetila se kako je ona počela da sluša radio stanice.

- Slušam radio od srednjoškolskih dana, kada smo učili uz muziku to mi je bila uvek neka veza. Danas se dosta puštaju i stare i nove pesme, svoju pesmu koju nisam očekivala da će se čuti na radio stanicama je "Kažeš svejedno". Čudan je osećaj kada slušate svoj glas na radiu i televiziji zvuči dosta strano ko tuđe - kaže Aleksandra 

U poslednje vreme retko kada ovu pevačicu vrhunskog glasa možemo videti u javnosti, kako kaže posvećena je apsolutno porodici i nema vremena za noćne izlaske i provode.

- Ja sam prosto van izlazaka, za sve postoji vreme u životu, u nekim kasnijim godinama žena se posveti porodici, detetu, više nego izlascima. Nisam noćni tip, niti veseljak na radost ni na žalost. 

Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu i Aleksandra je otkrila za novinarske ekipa kako svim srcem navija za Srbiju jer u reprezentaciji upravo igra njen zet. 

- Svetsko prevnstve ćemo pratiti jer naš zet igra u reprezentaciji, Marko Grujić, i zbog njega ćemo pratiti. Uvek se nadamo golu, svaki put i uvek se radujemo. Oni ne žive ovde već u Portugalu, kad se vidimo vidimo se zbog bebe da se malo poigramo- rekla je Aleksandra Radović

Inače Marko Grujić je u braku sa Mijiom Zeremski, odbojkašicom i ćerkom Aleksandra Zeremskog koji ima ćerku i sa Aleksandrom Radović. Iz tog razloga je pevačica Grujića nazvala zetom.