25.11.2022.

09:05

Foto: printscreen instagram

Džet set

BUM! "TI SI BOLESNA ŽENO"! Crvene tračice se urezale u intimu, halteri pucaju na butinama! Milica razbuktala vatru na mrežama! (foto)

Naime, ona se odlučila za ovakav vid zarade kada je na svom Instagram profilu počela da privlači veliki broj pratilaca na gole fotografije. 

Iako je mnogi osuđuju zbog toga što radi, ona se ne obazire na zlurade komentare već svakonevno obraduje svoje fanove nekom vrelom fotkom na kojoj u prvi plan uvek ističe svoje atribute. 

Poznato je da pleni izgledom i da za jednu majku izgleda savršeno. Kao i svaki sportista vredno radi na održavanju svog tela pazi na ishranu i posvećuje se treninzima.  

Najnovijom objavom na svom Instagram profilu privukla je ogromnu pažnju, pozirajući u provokativnom crvenom vešu ko za naslovnicu nekog magazina za nevaljalae muškarce. 

Milica je u opisu fotke napisala BUM i momentalno rasplamsala komentare koji su se samo nizali ispod obajve

- "Ti si hodajući orgazam, alal ti vera kako sve nosiš", "Samo napred udri, nema slađe love", "Ti si san svakog muškarca", "Lady in red", "Kao vino što starija to bolja", "Ti si bolesna ženo", "Užas", "Šta ti kaže Stefan" ... 

 

BONUS VIDEO: