25.11.2022.

19:00

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

POSTAVIO SI LEKCIJU SVIM MUŠKARCIMA! Za Jovanu Jeremić on je i MRTAV FRAJER BROJ JEDAN! (VIDEO)

Godinu dana od smrti Milutina Mrkonjića (80), počasnog predsednika SPS i nekadašnjeg ministra za infrastrukturu i saobraćaj, navršava se u nedelju, 27. novembra, a penzija pokojnog političara, ali i sva imovina, među kojom su i stan u Krunskoj ulici na Vračaru i automobil marke "mercedes", pripali su navodno njegovoj zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić.

Jovani je ova vest jako privukla pažnju te je morala da da svoj komentar povodom cele priče, a kako je istakla jedan jedini i neponovljivi šarmer i kavaljer među muškarcima bio je pokojni političar Milutin Mrkonjić.

Informer

- Mrkonjić je bio i ostao najveći frajer po mojim merilima. Ani Bekuti ostavio penthaus na Vračaru u kom su živeli, a prvoj i zvaničnoj ženi pošto je bio u braku sa Dašom koju nije ostavio i nije želeo zbog nekih prošlih vremena ona je nasledila penziju političara, stan u Krunskoj i mercedes političara koji je preminuo pre godinu dana. Alal ti majka Mrkonjiću postavio si lekciju svim muškarcima koji mene kritikuju da sam ja stroga prema njima, ovo je frajer BRAVO- rekla je Jovana Jeremić 

Informer

Daša, Bekuta i Mrkonjić

BONUS VIDEO: