26.11.2022.

07:20

Foto: printscreen

Džet set

"IDEMO JAČE I DALJE", "PRORADIĆE SRPSKI INAT"! Anastasija i Milica posle poraza od Brazila veruju i uspeh naše reprezentacije!

Anastasija Ražnatović i Milica Pavlović ubeđene su da će naši fudbaleri ostvariti veliki uspeh na Svetskom prvenstvu u Kataru. Pevačice su sigurne da će posle poraza od Brazila "orlovima" proraditi

Kija s Arkanovim sinom
navijala iz Las Vegasa! Kija Kockar je iz Las Vegasa gledala utakmicu sa Brazilom. Pevačica je na Instagram postavila fotku na kojoj ona i sin Željka Ražnatovića Arkana, Vojin Ražnatović u kafiću u dresovima bodre "orlove", a ispod nje je napisala: "Ko će dati gol, Mitrogol, Mitrogol."

inat, te da će biti još bolji i jači u narednim utakmicama na Mundijalu.

Anastasija je svog dečka Nemanju Gudelja bodrila sa tribina u Kataru. Iako su "orlovi" izgubili rezultatom 2:0, mlada pevačica veruje da će njen momak i njegovi saigrači tek pokazati da su među najboljim reprezentacijama na svetu.

Informer

Anastasija Ražnatović, pevačica

- Žao mi je što smo izgubili, ali idemo dalje! Nije lako dobiti jednu od najjačih ekipa na Svetskom prvenstvu - priča za Informer Anastasija i objašnjava kakva je atmosfera u Dohi:
- Fenomenalna! Navijači u Kataru su sjajni. Narod je svim srcem uz ekipu Srbije, koja je veoma pozitivna i snažna. Veruju sto odsto u sebe. Idemo dalje i još jače u narednim utakmicama!

Lavovi ne gube


Na šest sati vožnje od Katara, u Dubaiju, takođe je vladala euforija tokom utakmice Srbija - Brazil. Uzavreloj atmosferi doprinela je pevačica Milica Pavlović, koja je izgubila glas navijajući za "orlove". Ona je pratila meč na velikom video-bimu, a društvo su joj pravili Jelena Karleuša i Saša Kovačević, s kojima je u poluvremenu đuskala.

Informer

Milica Pavlović

- Sve sam živce pokidala, ostala sam bez glasa koliko sam vikala! Utakmicu sam gledala sa Jelenom i njenom porodicom, a onda nam se pridružio i Sale. Možete samo da zamislite kako je izgledalo navijanje kada su se udružila tri Lava u horoskopu, koja ne vole da gube - priča Pavlovićeva.

Svim srcem uz naše


Uprkos porazu, ona ne gubi nadu da će srpski fudbaleri pobediti reprezentacije Kameruna i Švajcarske.

Informer

Milica Pavlović, pevačica

- Naši momci su bili dobri, ali su igrali protiv ekipe koja je i pre početka prvenstva važila za glavnog favorita. Nije im bilo ni lako ni jednostavno. Ovaj poraz ne treba da nas obeshrabri jer imamo fenomenalnu ekipu i selektora. Za nas tek sada kreće prvenstvo! Kad prorade srpski inat i bes, tada smo nepobedivi! Svim srcem sam uz naše "orlove"! - završava priču pevačica, koja će tako energična biti i 11. februara na svom solističkom koncertu u hali "Čair" u Nišu.
 

Željko i Jovana Joksimović otputovali su u Dohu kako bi sa stadiona bodrili srpsku reprezentaciju. Dok je pevač pomno pratio utakmicu, njegova supruga je u jednom momentu napustila stadion kako bi kupila sladoled i rashladila se. Na tribinama je bio i Dragan Bjelogrlić sa sinom Aleksejem i žustro navijao za "orlove".