27.11.2022.

15:48

Foto: Privatna arhiva

Džet set

DAČIĆEVA SNAJKA U VENČANICI SPREMNA ZA LUDI KAMEN!? Milica Jokić progovorila o udaji za Luku Dačića, pa otkrila detalje o novom projektu!

Popularna mlada zvezda Milica Jokić u poslednje vreme privlači veliku pažnju medija što zbog svoje veze sa Lukom, sinom Ivice Dačića, što zbog svojih poslovnih uspeha i pevačkog umeća.

Odlučila je da svoju publiku obraduje sa novim projektom koji će zasigurno iznenaditi sve a nama je otkrila o čemu se zapravo radi:

Informer

Milica Jokić, pevačica

- Dugo sam želela da svoju publiku obradujem sa novim projektom i sada sam sigurna da je pravo vreme za to. Snimila sam čak osam narodnih pesama, koje su pomalo zaboravljene i sigurna sam da će se dopasti većini. Pored toga tu je i duet sa Nešom Manojlovićem kao i saradnja sa Borkom Radivojevićem - otkrila nam je Milica.

Na samom snimanju smo je zatekli u beloj uskoj haljini koja nas je asocirala na venačanicu pa smo je upitali da li je spremna za ludi kamen: 

Informer

Milica Jokić, pevačica

- Mnogi su pomislili da je ovo venčanica, ali nije. Za ludi kamen sam spremna, ali smatram da još uvek nije pravo vreme za to. Luka i ja uživamo u našoj ljubavi i sigurni smo u istu ali ne želimo da žurimo - rekla nam je popularna pevačica.

Ono što je zanimljivo kada je novi projekat u pitanju svakako je i pesma koju je posvetila kralju narodne muzike, Šabanu Šauliću, kao i otkriće o istinitosti jedne pesme legenarnog pevača.

Informer

Milica Jokić, pevačica

- Istina je da sam jednu pesmu posvetila Šabanu Šauliću, a to je pesma "Uvek si mi govorila majko moja stara". Uvek mi je tražio da mu tu pesmu pevam i zato sam sada odlučila da mu se na neki način odužim za sve. Pored toga, u ovom projektu ću otpevati i njegovu baladu "Sneg je opet Snežana" i otkriti po prvi put tragičnu istinu kako je zapravo nastala ova pesma. Sigurna sam da će mnogi pustiti suzu  - zaključila je Milica Jokić.

Više fotografija možete pogledati u galeriji ispod.

BONUS VIDEO: