29.11.2022.

14:54

Foto: printscreen

Džet set

OD KAD SAM BILA HAPŠENA, MNOGO SE PLAŠIM! Seka Aleksić otvorila dušu o privatnom životu, otkrila da ne živi onako kako svi misle!

Novinari su Seku pitali najpre o ciljevima koje je zacrtala u narednoj godini, a ona je poželela koncert:

Informer

Seka ovako izgleda, a kod kuće kuva pasulj...

- Trenutno sam preokupirana pesmama za novi album "Disko Seka", koji će obeležiti sledeću godinu. Poslovne preokupacije tiču se isključivo toga, a volela bih da se desi i solistički koncert- kazala je pevačica koja je otkrila i da li će nositi crveni donji veš u najluđoj noći:

- Ne nosim crveni donji veš u novogodišnjoj noći, više sam za vunene čarape- izjavila je nasmejana pevačica koja tvrdi da sada ozbiljno vodi računa o ishrani:

- Ne jedem slatkiše, uozbiljila sam se. Počeću da treniram sledeće godine i planiram da se najedem kao čovek- kazala je Aleksićka, a onda je šokirala sve priznanjem da posle druženja s novinarima planira da bude samo domaćica:

Ova gospođa u lateksu će kući kuvati pasulj

- Za Novu godinu ne kuvam jer radim i dan i noć, ali Božić sve tradicionalno kuvam i jedem. Znam i da zavijam sarmu, sve radim. A posle ovog presa idem kući da spremam pasulj na vodi jer postim. Sada ga potopim pa ga sutra spremim. Ova gospođa u lateksu će kući kuvati pasulj- nasmejala je Seka sve i priznala da ipak nije dorasla svom mužu u kuhinji: 

Informer

Žestoko odgovorila Bošku...Seka

- Veljko je bolji u kuhinji od mene. Pravi najbolje burgere, one masne što se cedi sve curi niz usta, savršeni su- iskrena je pevačica koja otkriva i da njen suprug i ona sami kuvaju:

- Nemam kuvarice, sve sami radimo Veljko i ja. Imam dadilju, ali sve sama radim- dodala je Aleskićka, koja je protekle nedelje bila u centru zbivanja zbog rasprave sa liderom "Dveri", Boškom Obradovićem koji se usprotivio uvozu donorskog materijala tvrdeći da će u Srbiji doći do promene genoma. Ovo je Seki veoma zasmetalo:

Ako krene u Srbiji ja ću biti prva javna licnost koja ce donirati jajne celije- izjavila je Seka.

- Boško Obradović ne treba da pametuje u javnosti o vantelesnoj oplodnji jer on ne zna kroz šta žene prolaze. Ako krene u Srbiji, ja ću biti prva javna ličnost koja će donirati jajne ćelije- izjavila je Seka.

Pevačica je pre nekoliko godina bila i privedena zbog prekoračenja brzine, a sada se prisetila tog momenta i otkrila da se u saobraćaju vadi na šarm:

Informer

Sve dobija na šarm...Seka

- Na šarm dobijam sve, najviše u saobraćaju. Od kada sam pre mnogo godina bila hapšena zbog brze vožnje, vozim normalno. U pritvoru mi je bilo sjajno, ali od tog hapšenja ja sam uplašena iako su bili svi ljubazni.

Seka je poslednjih meseci vidno i smršala i kaže da je njen suprug veoma ponosan:

- Veljko mi je uvek pričao:"Šteta tako lepa žena da bude debela". Presrećan je što sam smršala- na kraju je izjavila Seka Aleksić.

BONUS VIDEO: