30.11.2022.

07:00 >> 21:52

Foto: Foto: Marko Đoković

Džet set

FOLKER POSTAJE BRUTALAN KADA NEKO POKUŠA DA MU NAUDI! Lukas: Ko me izda, skinem mu ženu!

Na pitanje kome smeta veliki Aca Lukas, pevač odgovara:
- Nisam uopšte veliki, visok sam 175 centimetara, ali kao zvezda imam 16 metara. Šalu na stranu, osećam komešanja oko mene u poslednje vreme. Nikada nisam osećao ljubav, ali ni mržnju do skoro. Nekada su umeli da je sakriju, a sada se ne trude! Kada me neko izda ili uradi nešto nažao, nisam tužan, već ljut. A onda postajem grozan! Vratim mu deset puta gore od onoga što je on meni učinio. Zato ni ne mislim da sam dobar čovek. Ne stidim se toga, jer sam sve radio u samoodbrani. Jednog sam prebio, a drugom čoveku sam skinuo ribu, jer je hteo nešto ružno da mi uradi. Neću reći o kome je reč, ali nije onaj na koga mislite - kaže Lukas, aludirajući na Željka Šašića i njegovu bivšu suprugu Sonju, s kojom se Aca i oženio! 

Informer

Aca Lukas

Bacaju mu tange
Na poslednjem koncertu jedna devojka je skinula crvene tange i bacila mi na binu
Aca Lukas

Privodi obožavateljke.
I dok psi laju, Lukas puni najveće dvorane širom Balkana. Svaki njegov nastup je dupke pun, a na poslednjem je imao zanimljivu situaciju sa devojkama iz publike. 
- Jedna je skinula crvene tange i bacila mi na binu, a druga je bacila brushalter. Nije na taj način htela da mi da do znanja da želi da bude sa mnom, već da u očima drugih ispadnem šmeker. Raspitao sam se o njoj i čuo da ima dečka kog voli, tako da sam siguran da joj nije bila namera da me smuva - priča Aca.


Klempav
Nikad se neću ošišati jer sam klempav. Da nisam, šišao bih se na ćelavo
Aca Lukas

Međutim, tokom Lukasove dugogodišnje karijere bilo je i obožavateljki koje su želele da budu sa njim. Ta želja se nekima ostvarila! 
- Dešavalo se da mi tokom nastupa devojka baci broj telefona i iste večeri završimo u hotelu, ali toga je sve ređe... - iskren je pevač. 

Informer

Aca Lukas

54
godine ima Aca Lukas

Nikad ne kradem
Pevač priznaje da je "krao" zauzete devojke, ali nikad nije krao stvari: 
- Kada sam bio mali, baba mi je govorila da će mi izrasti rep ako nešto ukradem. Nikada nisam ni pomišljao na to, jer me je bilo strah. Ne plašim se da skočim na lava, ali imam strah od lopovluka! Zato nikada nisam ni kupovao od šanera. Poznajem ljude koji se time bave, ali bežim od toga!


Platio sam porez 200.000 evra!

Aca Lukas otkriva da je posle poslednje turneje platio porez 200.000 evra!
- Zarada je bila velika jer je turneja bila produktivna. Porez je 56 odsto, a ja sam platio 200.000 evra. Svi moraju da plaćaju porez, jer u suprotnom idu u zatvor - kaže pevač. 

Folker beži i od toga da skrati kosu, koja je postala njegov zaštitni znak. 
- Nikada se neću ošišati, jer sam klempav. Da nisam, šišao bih se na ćelavo. Ali sa klempavim ušima ne mogu, jer bih bio ružan. Redovno idem kod frizera da mi skrati kosu i uvek se šišam za džabe, jer neće da mi naplati - završava priču Lukas.