01.12.2022.

15:23

Foto: printscreen

Džet set

JUŽNI VETAR JE OPET VINUO MEĐU ZVEZDE! Poznata Bugarka je zbog pesme zaludela Srbiju, nećete verovati kako izgleda u šestoj deceniji!

Iako je bugarska folk muzika jako slična našoj, bugarske pevačice nisu uspele da ostvare veći uspeh na našoj sceni. Andrea Sahara je to pokušala snimivši nekoliko pesama sa našim izvođačima, dok je Galenin duet "Dobre li si" sa Miletom Kitićem postao veliki hit.

Iako je Kamelijina pesma "Luda po tebe" izuzetno popularna proteklih godina u Srbiji, s ovom pevačicom naša publika nije previše upoznata.

Informer

Pre nekoliko godina u filmu "Južni vetar" pojavila se pesma "Luda po tebe", koju je Kamelija otpevala još davne 1999. godine i postala ogroman hit!

Srbi su otkačili za ovom pesmom, tako da na Jutjubu ima gotovo 40 miliona pregleda, a većina komentara je od srpskih fanova.

Ova pesma bila je toliko popularna da je Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev, koja se pojavljuje u filmu kao pevačica na svadbi, kasnije prepevala i postigla veliki uspeh.

Kamelija je rođena 10. januara 1971. godine u Ćiprovcima, malom gradu u Bugarskoj. Muzičku karijeru je započela još davne 1997.godine i nizala je brojne hitove. Osim "Luda po tebe", njene najpoznatije pesme su: "Idi si", "Minuta život" i "Imeto ti".

Prelepa Bugarka dva puta je pozirala za magazin "Plejboj", 1996. i 1998. godine. Ova pevačica vodi miran privatni život, nije bila česta meta tračeva i žute štampe.

Do nedavno s*ksepilna pevačica bila je član žirija popularnog takmičenja u pevanju. Često snima nove pesme i nastupa, a posebnu pažnju izaziva svaka njena objava na društvenim mrežama.

Iako je "zagazila" u šestu deceniju, Kamelija se ne stidi da pokaže svoje telo i privlači ogromnu pažnju publike. Uskoro će proslaviti 52. rođendan a izgleda bolje nego ikada, i niže hit za hitom.

BONUS VIDEO: