01.12.2022.

16:38

Foto: Tanjug

Džet set

SESTRA SINDI MODELS O BORAVKU NA PSIHIJATRIJI: I dalje se borim s tim!

Sestra Sindi models sada je javno istakla da nije istina da je pod uticajem nedozvoljenih supstanci doživela nervno rastrojstvo i da je završila na Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Informer

Nevena Adžemović

- Nije istina ništa o toga što se pisalo. Joj bože... Strašno. Imala sam tada blagu depresiju i anksioznost. I dalje se borim sa tim. Nisam bila u "Lazi", sve je izmišljeno. Kad je moj bivši muž ispričao da sam imala strahove, mislio je na anksioznost. S tim se normalno živi, to je bio jedan period života koji je bio jako ružan. Nisam želela da se tad oglašavam, pustila sam da to prođe - ispričala je bivša narodna poslanica.

Inače, Nevena će se uskoro oprobati i u glumačkim vodama, jer je dobila ulogu u novoj sezoni serije "Urgentni centar".

- Nisam ništa radila u javnom poslu, pa se zato nisam ni pojavljivala. Kao glumica, odlično sam se snašla. Ponosna sam što sam bila u Narodnoj skupštini. Upoznala sam divne ljude u politici, ali više nemam takvih ambicija.

Informer

Bila poslanica... Nevena

Ona je pričala i o odnosu s bivšim suprugom Srđanom Adžemovićem.

- Sama sam otkad sam se razvela, nemam sreće u ljubavi. Otac i dalje pomaže sestri i meni finansijski. S bivšim mužem imam odličan odnos. Mislim i da se oženio u međuvremenu, pa mu čestitam javno. Mogao bi samo malo da pojača alimentaciju, makar za 50 odsto i onda će biti sve okej - završila je Nevena.

Informer

Srđan Adžemović

BONUS VIDEO: