02.12.2022.

07:30

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

ŽENE MI NUDE 10.000 EVRA ZA ODNOSE! Đani otkrio sve pikanterije o sebi: Za pare sam pevao i na drvetu, ali samo kad sam ja to hteo!

Đani za Informer priča da mu se devojke na nastupima udvaraju na razne načine, pa čak i da pokušavaju da ga odvuku u krevet.

Informer

Dobijao svašta na nastupima... Radiša Trajković Đani

- Imao sam raznih nepristojnih ponuda u karijeri. Devojke su mi nudile po 10.000 evra da spavam s njima. Nisam pristajao! - ispričao je Đani na snimanju novogodišnjeg programa DM televizije i otkrio da je davao novac za seks:
- Plaćao sam prostitutke, ali u mladosti. Nisam davao mnogo para na njih i nijedna me nije odbila. Pa lova i gvozdena vrata otvara! Ali to je bilo u mladosti, više me ne zanimaju takve stvari.

Informer

Supruga ga podržava u svemu decenijama... Đani i Slađa


Pored ponuda za seks, popularni folker je na nastupima dobijao i skupocene poklone, pa se sa jedne tezge vratio kući sa lancem od pola kilograma zlata.
- Pevao sam u Torontu i neki lik mi je poklonio lanac od pola kile zlata. Tuce love je dao na muziku. Video sam da je cirke, a pošto je bio sa ženom, prišao sam joj da vratim kajlu i rekao: "Gospođo, ovo je lanac vašeg supruga." Nisam hteo da ispadne da sam uzeo ogrlicu i zapalio za Srbiju. Ona mi je rekla: "Gospodine Đani, kada je moj muž čuo da dolazite ovde, od sreće nije znao šta da vam kupi, pa je tu ogrlicu namenio vama" - priseća se pevač.
Đani tvrdi da ne bi pristao da se ponižava za dobar bakšiš:

Informer

Kolege ga obožavaju... Seka, Đani i Dragana


- Ne može meni niko da da lovu i natera me da se popnem na sto i pevam. Ja to radim kad ja hoću. Sećam se, dok sam živeo na Kosmetu, jedan moj kolega koji je ušao u lovu preko noći, dao mi je 1.000 maraka da se popnem na drvo i pevam. Za njega sam to uradio! Popeo sam se na drvo i pevao. Posle je o tome pričala cela Priština. Sutradan sam nastupao u jednom lokalu, lik je izvadio soma i rekao: "Ajde pevaj na drvetu." Odbio sam! Nisam ja majmun da se verem po drveću.

Informer

Ima sat od 25.000 evra... Đani


Đani ističe da je svaki dinar pošteno zaradio.
- Na početku karijere, kad sam se mučio i pevao po šatorima, govorili su: "Vidi ga, Đani seljak, peva pod šatorom." Počeo sam da pevam sa 16 godina i sve što sam stekao u životu krvavo sam zaradio i ponosan sam na to. Srećan sam čovek. Imam svoju Slađu, koju volim najviše na svetu, 27 godina smo u braku! Imam decu i dva unuka, a daće Bog, biće ih još - kaže pevač.

Informer

Hvatao se i za međunožje... Đani


 

Đani se uhvatio za međunožje
i pokazao sat od 25.000 evra

Radiša Trajković Đani uhvatio se za međunožje, a zatim pokazao sat od 25.000 evra! On je poručio svim hejterima da mogu samo da budu ljubomorni na to što je uspešan i što odlično zarađuje, pa može da nosi skupe satove.

BONUS VIDEO: