02.12.2022.

13:35

Foto:

Džet set

SKANDAL VIDEO! ĐURIŠIĆKINOG DEČKA NEPOZNATA DEVOJKA LJUBILA U RESTORANU! Neprijatnost na vrhuncu, Snežana ODMAH SKOČILA!

Nakon 36 godina braka, Snežanu Đurišić je 2013. godine od supruga Slobodana Gvozdenovića, sa kojim je dobila dvoje dece, rastavila njegova smrt.

Slobodan je preminuo nakon što je Snežanu odvezao na nastup u Beču.

Vanja je ušao u pevačicin život kao lek na ranu i njihova ljubav odoleva svim mogućim preprekama već nekoliko godina, iako poznatog ginekologa mnogi karakterišu kao švalera.  

Pre nekog vremena domaća javnost ostala je u šoku kada su u nedeljniku "Svet" objavljene paparaco fotografije na kojima ginekolog Vanja Milošević ljubi izvesnu plavušu, čiji identitet nije poznat. Snežana Đurišić se tada ovim povodom nije oglašavala, ali je već nekoliko puta postupcima svima jasno stavila do znanja da joj je ljubav važnija od svega.

Informer

Vanja i Snežana

Iako se mnogo spekulisalo o lošem odnosu i Vanjinim prevarama, ovaj par je na sve ostao imun i nikada nije ni potvrdio ni demantovao da u njihovoj vezi nešto ne funkioniše. 

Sada je na društvenim mrežama osvanuo video snimak, na kome se vide Snežana i Vanja kako sede u jednom restoranu dok nepoznata devojka prilazi stolu i ljubi ginekologa u obraz. 

Đurišićka je sve to ispratila kiselim osmehom, ali se jasno na licu moglo primetiti da je proradila ljubomora kod pevačice zbog situacije koja se dogodila te je devojci uputila komentar:

-Kako jedna fina, stidljiva cura- 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video snimku: 

Podsetimo, kako su mediji prenosili Vanja Milošević navodno ima vanbračno dete koje je dobio pre nekoliko godine sa jednom studentkinjom, a Snežana Đurišić je upućena u celu tu priču, i kao prava devojka, umesto svog izabranika obilazi njegovo dete i navodno plaća alimentaciju.

- Naime, kada je Snežana upoznala Vanju, on je bio veoma iskren prema njoj i odmah joj je rekao da je posle razvoda od prve supruge, sa kojom je bio više od deset godina u braku, napravio još jedno dete sa devojkom koja studira. Kako su prenosili domaći mediji, Vanja joj je sve priznao na samom početku veze, da se nakon razvoda prepustio čarima momačkog života, i počeo sve češće da izlazi. Tada je upoznao majku njegovog trećeg deteta, koja je mlađa od njega više od dvadeset godina – otkrio je izvor svojevremeno za „Pink.rs“.

Za sada je sve ostalo samo na pričama i nikada ništa nije potvrđeno, Snežana i Vanja uživaju u svojoj ljubavi i srećniji su nego ikada pre.    

BONUS VIDEO: