06.12.2022.

20:40

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

SAMA ĆU DOČEKATI NOVU GODINU! Ana Bekuta bez igde ikoga za praznike! (VIDEO)

Pevačica se uveliko priprema za novogodišnji nastup koji će imati u Petrovcu, a sada u svojoj prvoj izjavi nakon pomena njenom emotivnom partneru Milutinu Mrkonjiću, kaže i da će slobodno vreme na crnogorskom primorju provesti u šetnji i u druženju s prijateljima:

Informer

Ana Bekuta

- Slobodno vreme pred Novu godinu provešću u šetnji, druženju s prijateljima kojih tamo imam mnogo, u nekim restoranima gde se jede dobro i gde ima posne hrane jer postim- opisala je Bekuta svoje dane koje planira da provede u Crnoj Gori. 

A svojoj publici će poželeti pre svega dobro zdravlje: 

Informer

Pevačica nastoji da bude rapsoložena uprkos velikom gubitku... Bekuta

- To će biti stvar trenutka. Sem dobrog zdravlja i videću od trenutka šta ću još poželeti- kazala je pevačica koja će za Novu godinu i Božić biti sama:

- Sama ću provesti praznike. U Srbiju ću se vratiti 4. januara pošto ću i 1., 2. i 3. januara pevati u Crnoj gori- najavila je Ana. 

Ana Bekuta prošle godine izgubila je emotivnog partnera Milutina Mrkonjića i od tada je veoma retko nastupala jer je bila u velikoj žalosti. Ana se nedavno oglasila i istakla da je za njom teška godina kao i da se svakog dana bori da voli život. 

BONUS VIDEO: