06.12.2022.

22:30

Foto: printscreen

Džet set

MAJKA UVEK ZNA KO TI ŽELI ZLO! Olivera Gudelj poslala sinu Nemanji poruku, svi se pitaju da li je ovo atak na Anastasiju koju ne voli!

I dok je Anastasijina i nemanjina veza sve snažnija, Oliver Gudelj je izgleda sve nezadovoljnije.

Informer

Ne podnose Anastasiju... Vanja i olivera Gudelj

Ona se na dan kada je srpska fudbalska reprezentacija došla u Beograd nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu u Dohi oglasila na svom profilu na Instagramu i objavila poruku upućenu njenoj deci, a u kojoj piše da majka, između ostalog, zna i ko im želi zlo.

- Majka uvek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako oseti. Čuvajte majku - glasi objava Olivere Gudelj.

Otputovali u Sevilju

Sve su glasnija govorkanja da Oliveri nije bilo nimalo prijatno kada je saznala da će njen sin i ta 24 sata, koliko je bio u Beogradu, provesti upravo sa svojom devojkom, u čijoj kući je i prespavao. Sutradan je par zajedno otputovao za Sevilju jer je Gudelj morao da se vrati u svoj fudbalski klub, a Ražnatovićka je pošla s njim.

Informer

Anstasija i Nemanja iz Katara prvo došli u Beograd

Sudeći prema fotografijama, razdor između porodice Gudelj i Anastasije ne remeti Nemanjin odnos sa njom, pevačica je navodno želela da njen dečko reši situaciju, na šta joj je on poručio da ne može da utiče na svoje najbliže. S druge strane je, prema nekim spekulacijama, i majci i sestri Vanji, koja je takođe okrenula leđa Ražnatovićki, poručio da ga ne zanima njihov animozitet prema njegovoj devojci, s kojom planira i dalje da bude.

Da je puklo između Olivere i Vanje s jedne i Anastasije s druge strane, šuškalo se nakon što su Gudeljeve majka i sestra otpratile njegovu devojku sa Instagrama. Izvori su tvrdili da je do svađe došlo jer je Olivera želela previše da se petlja u sinovljev život, a ćerka ju je u tome podržala, dok je drugi sin Dragi ostao neutralan. On u ovaj sukob ne želi da se meša, i dalje prati Anastasiju na Instagramu i s njom održava kontakt.

Informer

Ljubav im cveta... Nemanja i Anastasija

- Anastasija nije dozvoljavala da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme - ispričao je izvor za medije.

Izbegavale susret

Da je zaista poletelo perje, potvrđeno je u Kataru, kada su Gudeljeve i Ražnatovićka izbegavale susret, a čak su tokom utakmica sedele na različitim stranama na stadionu. Tamo se ni srele nisu, a dobro upućeni tvrde da Olivera i Vanja snajku ne žele da vide. One su, navodno, insistirale na tome da im karte za mečeve budu odvojene.

BONUS VIDEO: