07.12.2022.

13:09

Foto: Promo

Džet set

MARINA VISKOVIĆ PROGOVORILA O CRNOGORCIMA, PA SE DOTAKLA NOVE GODINE: "Imaću crveni veš!" (VIDEO)

Naime, atraktivna brineta otkrila je gde će provesti najluđu noć, pa je priznala da Crnu Goru doživljava kao svoju drugu kuću.

- Ja sam jako srećna što ću dočekati narednu godinu u jednom prestižnom hotelu u Budvi. Jako se radujem, jer je to moja druga kuća, često sam u Crnoj Gori i jako se radujem. Godinama letujem dole, što privatno, što poslovno, tako da ću biti svoj na svome. Publika je fantastična, uvek se lepo družimo tako da je provod zagarantovan. Nove godine kada radite, odvojeni ste od svoje porodice i prijatelja, ali ovaj put neće biti tako jer dole imam puno rodbine i društva.

Pevačica je otkrila da ima turneju po Australiji i da svaki dan vredno radi, ali je priznala da joj ne pada teško da radi jer nije udata, pa se dotakla i udvarača.

- Imam turneju u Australiji, pa ću da produžim preplanula u Budvu. Dosta sam razmišljala i zaista mi ne pada teško što radim praznike ili Nove godine, nemam decu, nemam muža, devojka sam i ne pada mi to teško, bitno mi je da mi budu tu prijatelji. Ova godina mi je bila prelepa što se tiče posla i mojih uspeha, projekata na kojima radim. Crnogorci kao udvarači su fantastični, moram da priznam.- rekla je Marina Visković

Popularna brineta otkriva da li nosi veš, kao i da li će za sreću u najluđoj noći na sebi imati crvene gaćice.

- Nosim na nastupima veš, a za Novu godinu ću imati crveni veš, pošto do sada nisam nikada nosila ove sam rešila da ponesem, pa da vidimo hoće li me sreća pratiti. - iskreno je odgovorila Marina Visković.