09.12.2022.

10:24 >> 11:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

JEDAN POZIV DRAGANI MIRKOVIĆ JE PROMENIO ŽIVOT! Pevačica se prisetila početaka, a onda otkrila kako ju je Toni osvojio!

Zvezda bivše Jugoslavije, priznala je da je bila jako povučena i da nije očekivala poziv koji joj je promenio život.

- Nekada kao mala bila stidljiva i skromna devojčica, pevala sam u folkloru i plašila se da izađen na scenu, a onda su odjednom došli čelni ljudi iz PGP –a da traže da snimim ploču. Bila sam preplašena. Međutim, pristala sam jer mi je bilo beskrajno dosadno u mom malom životu – otkrila je Dragana Mirković.

Informer

Dragana i Toni

Pevačica tvrdi da je maštala da postane akademski građanin i da završi visoke škole, da bude profesor.

Sanjala sam da završim fakultet, engleski jezik i da propustujem svet. I onda kad sam došla na snimim ploču. Toliko sam bila srećna – rekla je pevačica.

Informer

Dragana Mirković

Dragana se nikada nije hvalila, ni ljubavlju, ni bogatsvom, ali je  ispričala je kako je počela njena bajka sa Tonijem za koga tvrdi da joj je sve.

- U razgovoru sa Tonijem, kada je došao po mene nakon koncerta shvatim da čovek priča kao da ja govorim, dopada mu se sve što i meni… U jednom trenutku sam pomislila da mu je neko ispričao sve o meni, ali nije bilo šanse… Iznosio je neke stavove koji su isti kao moji, a za koje niko sem mene nije znao. Tako ja za tih dva sata shvatim da je on savršen, predivan čovek, koji je moja druga polovina… Pomislila sam da nikad nisam srela čoveka koji je tako pametan i tako kvalitetna osoba. Tog trenutka se nisam zaljubila u muškarca, već u čoveka, on je moje najveće bogatstvo. - rekla je pevačica. 

BONUS VIDEO: