09.12.2022.

17:17

Foto: printscreen

Džet set

MIROSLAV ILIĆ PRVI PUT OTKRIO ŠTA JE GORDANU ZADRŽALO U BRAKU KADA JE SAZNALA ZA VANBRAČNOG SINA!

Ništa od toga ne bi se doznalo da ljubavnica slavnog muzičara nije odlučila da traži oca svome jedincu i to preko suda. Ona i njen naslednik godinama su se povlačili po hodnicima suda, od Miroslava je čak tražen i DNK što je on odbio da da, ipak na kraju epiloga bila je pobeda Antonovićeve. Devin je sin estradnog umetnika, sud je potvrdio a ta informacija dospela je do svih domova širom Balkana, pa i u svetu.

Informer

Mirjana, Miroslav i Devin

Sa pomenutom informacijom suočila se i supruga popularnog pevača narodne muzike Gordana Ilić, za koju se veruje da je davno pre odluke suda shvatila da se afera Miroslava Ilića zaista dogodila, ipak odlučila je da na to zažmuri. O razlozima njenih postupaka nije se mnogo znalo, postojale su razne spekulacije koje se tiču podele zajedničke imovine i slično, međutim tek nedavno sam muzičar je otkrio prave detalje odnosa sa suprugom nakon svega.

Informer

Miroslav i Gordana

Naime, u intervjuu povodom 50 godina karijere objavljenom na Prvoj TV Miroslav je otvorio dušu. Na pitanje voditeljke Marije Kilibarde kako mu je pošlo za rukom da tolike godine, uprkos svemu ostane u braku rekao je:

- Ljubav, velika ljubav, je najvažnija stavka u braku. Ona je pokretač svega.

Ovom kratkom rečenicom Ilić je odgovorio svima onima koji su se godinama pitali šta je to zbog čega je Gordana odlučila da sve zaboravi, a zatim dodao da je supruga njegov najveći oslonac i osoba kojoj duguje sve što je u životu stekao.

BONUS VIDDEO: