11.12.2022.

20:13

Foto: Youtube printscreeen

Džet set

POTRAŽILE POMOĆ PSIHIJATRA! Jutjuberke Nađa i Anđela posle kraha braka roditelja i napuštanja oca, potražile pomoć stručnjaka!

Anđela i Nađa sada su se ponovo oglasile i objavile gde su se preselile s majkom, kao i da se psihički veoma loše osećaju:

Informer

Anđela i Nađa

- Ja sam krenula na terapije kod psihiloga, jer je težak period iza nas i potrebno mi je sa nekim da pričam o tome. To nije ništa sramota, odmah da vam kažemo. Ne bismo da iznosimo detalje šta se zaista desilo između mame i oca, to nije na nama da govorimo, ali smo mi pružile podršku našoj majci, kojoj je to trebalo u tom trenutku - započinje Anđela, a potom otkriva i gde su se preselile, budući da su živele na relaciji Nica - Srbija:

Informer

Preselile se na Azurnu obalu...

- Nismo ni u Srbiji, nismo ni u Nici, preselile smose. Odlučile smo da bude bliže Nađinoj školi, pa smo se preselile na Azurnu obalu.

Za kraj su naglasile da će u jednom od sledećih videa, njihova majka Tina odgovoriti na sva pitanja koja zanimaju njihove pratioce.

Podsetimo, dok je javnost polemisala o nestanku influenserki, njih dve nisu našle za shodno da se oglase i kažu da su dobro, što je izazvalo bes kod ljudi koji sumnjaju da je ceo slučaj izmišljen da bi ova porodica zaradila novac i veću popularnost.

BONUS VIDEO: