12.12.2022.

09:49

Foto: printscreen

Džet set

ZADOVOLJILA BIH BAJDENA! Karleuša spremna da se žrtvuje za Kosovo, dala predlog kako da Srbija zadrži pokrajinu!

Karleuša se veoma interesuje za krizu na Kosovu i Metohiji, zbog čega je dala predlog i kako da sprečimo otimanje naše pokrajine, te predložila sledeće:

Informer

Dala predlog za zadržavanje Kosova i Metohije... Jelena Karleuša

- Ako su Šiptari (Ne vređam sposobne komšije, oni sami sebe tako nazivaju) uz pomoć Amerike i na političke mufte i foru, uspeli da uzmu deo teritorije jedne suverene države i samoproglase je svojom, zašto je nemoguće da mi istim lukavim političkim metodama našu teritoriju vratimo? Naravno i da je moguće i da treba. Kako? - postavila je Jelena pitanje i odmah dala odgovor:

- Pa ovako: Nikakav rat za to nije potreban. kakav rat, to je za afrička plemena. mi smo nobles Evropa, stara aristokratija i civilizacija. A i nismo Rusija, nemamo mi love za k**čenje i bahaćenje, nemamo ni saveznike, a vala ni života za gubljenje. Samo videti kome sve treba da se p**uši u američkom Senatu. Jedno fino, kulturno, demokratsko p**enje. Ako su mogli Albanci, pa... kako da vam kažem braćo, možemo vala i mi. Ako se mora- mora se. Neće se ljutiti zavodljive i ambiciozne albanske komšije, naučili su nas kako se to radi, šta nam teško- napisala je Karleuša i dodala:

Informer

- Nije problem, možemo i top spomenik da dignemo američkom predsedniku u Beogradu kao što su oni Klintonu u Prištini. Ma nikakav problem. Onaj Bajden očigledno nije u cvetu mladosti, taman njemu... Evo ja ću prva da počnem...a vi za mnom. Živela Amerika, živeo brat Bajden! Živeo američki bratski narod! Živelo Kosovo sa novim kipom na Trgu Prištine - napisala je Jelena koja je potom dodala i fotografiju Američkog predsednika Džoa Bajdena iz momačkih dana kako bi pokazala kakav je frajer bio:

Informer

- Inače, ovo je Bajden kada je bio mlad dame i gospodo! (Da se lakše primeni uputstvo iz prethodnog storija). Predsedniče Bajden, dođite u Srbiju. Volimo vas! - zaključila je Jelena Karleuša, a da li će vrhovna vlast razmotriti Karleušin predlog, vreme će pokazati.

BONUS VIDEO: