13.12.2022.

12:39

Foto: e-stock

Džet set

MAJKA ANDREANE ČEKIĆ SMUVALA POBEDNIKA MUZIČKOG TAKMIČENJA! Pevačica se super slaže s novim dečkom svoje mame, uhvaćeni na ručku! (PAPARACO)

Amer koji je pobedio ove godine u emisiji "Nikad nije kasno", bio je u braku 30 godina i nakon razvoda došao je u Srbiju kako bi se takmičio, a sada se izgleda i zaljubio u mamu poznate pevačice.

Informer

Andreana se super slaže s dečkom svoje mame Amerom Čengićem Čengom

Njih je naš paparaco uslikao u jednom restoranu, a ako je suditi po Andreaninom ponašanju, Čenga joj se veoma dopada. A sviđa se i njenoj mami koja nije skidala osmeh s lica i neprestano je razmenjivala dodire i poglede s Čengićem.

Informer

Andreanina mama presrećna

Nakon što je Andreana napustila sto, Čenga i pevačicina mama su se u jednom trenutku i poljubili. 

S obzirom na to da Andreana nije baš imala sreće u ljubavi, te da je najpre okončala brak sa svojim klavijaturistom Ivanom Miladinovićem, nakon čega je bila u turbulentnoj vezi sa oženjenim Markom Miloševićem, sada se konačno skrasila pored harmonikaša Ace Nikolića Čergara. Ni njena mama nije bila bolje sreće, pa se spekulisalo da je bila u vezi sa Fahrudinom Buljubašićem, sadašnjim dečkom majke Aleksandre Prijović, Borke Mihajlović s kojim očigledno nije išlo. Sada se i Andreanaina mama skrasila pored Čenge i uživa u ljubavi s njim.

BONUS VIDEO: