13.12.2022.

22:00

Foto: printscreen/reuters

Džet set

MILICI PAVLOVIĆ KOMŠIJA NOVAK ĐOKOVIĆ!? Pevačica kupila luksuzni stan od 400.000 evra!?

Naime, lokacija koju je odabrala je jedna od najprestižnijih u Beogradu, a kako se šuška komšija joj je mezimac nacije, Novak Đoković.

U popularnom kvartu živi i pevač Saša Kovačević, kao i dosta poznatih političara. 

U pitanju je atraktivno naselje na Novom Beogradu koji je odličan izbor za sve koji koje traže dobar kvaluitet, luskuz i udobnost.

Informer

Milica Pavlović

Milica Pavlović na ulazu u pametnu zgradu ima obezbeđenje, a pored njenog ulaza se nalazi puno kafića i luksuznih radnji, a kako se priča pevačica je dugo birala svoj novi dom.

U stanu dominira braon i bež boja, dok su samo trpezarijske stolice plave. Jasno se može videti da je u ovaj stan uloženo mnogo novca, kao i da je pevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lepo i besprekorno. Pevačica je i u svoju kuhinju uložila mnogo, tako da i kuhinja izgleda fenomenalno.

Informer

Milica Pavlović

Najpopularnija "posesivna bivša" važi za jednu od najpopularnijih pevačica, ulaže puno novca u svoje spotove i muzičku karijeru, svi je znaju kao estetu i perfekcionistu, pa nikog nije iznenadila što je do perfekcije sredila stan.

Informer

Milica Pavlović

BONUS VIDEO: