16.12.2022.

20:53

Foto: informer.rs

Džet set

MUZIČAR PROGOVORIO O USVAJANJU! Nigor: Možda se odlučim na taj korak, želja mi je da budem roditelj!

Na reviji koja je organizovana večeras u ambasadi Italije, među javniom ličnostima koje su došle da dodele paketiće za mališane iz Prihvatilišta, našao se i Igor Lazić Nigor koji je progovorio najpre o svom humanitarnom radu:

Informer

Igor Lazić

- Ja sam, da kažemm, učesnik ovakvih događaja i ne pamtim koliko sam puta prisustvovao. Uvek kad imam vremena ja se odazovem i drago mi je da mogu da pomognem. Srećan sam kada mogu da doprinesem da deca bez roditeljskog staranja i deca sa posebnim potrebama budu srećna- kazao je Nigor koji se osvrnuo na svoju privatnost i priznao da priželjkuje da postane roditelj:

- Moja želja je da budem roditelj, nisam do sad sticajem nekih okolnosti, zdravstvenih. Bog o svemu odlučuje, ako se desi biću srećan, ako ne, nek smo zdravi- kazao je muzičar koji priznaje da bi voleo i da usvoji dete, ali kaže da to nije lako.

- Možda se odlučim i na taj korak, videćemo, nije to baš tako jednostavno. To su neke velike procedure, a nije ni jedostavno da se čovek odluči na takav korak- kazao je Nigor za Informer. 

Šta je muzičar još kazao pogledajte u videu ispod:

BONUS VIDEO: