18.12.2022.

08:34

Foto:

Džet set

FOTKA KAKO SE KARLEUŠA LJUBI U USTA SA OVIM MAČO MUŠKARCEM ZAPALILA MREŽE! Sada je jasno ko je zamenio Duška!

Otada se svakodnevno u medijima spekulisalo šta je razlog prekida ljubavnog odnosa i ko je doprineo tome da se odluče na takav potez. 

Jelena je svoje pratioce i javnost obavestila o tome na Instagramu, a Duško se uopšte nije oglašavao u medijima po tom pitanju. Svako je nastavio da vodi svoj život, živeći pod istim krovom sa ćerkama Nikom i Atinom. 

Pevačica se posvetila sojim nastupima, te svakodnevno pratioce oduševljava najnovijim objavama na mrežama, putuje sa ćerkama, priprema album i doček Nove Godine u Beogradu gde će nastupati u najluđoj noći. 

Informer

Jelena i Duško

Duško je u svom stilu nastavio menadžerskim poslom, često je van Srbije pa se čini da su definitivno odlukom da stave tačku na brak uplovili u mirnu luku. 

Mediji prate svaki njihov korak pa tako sve i zanima da li ima novih ljubavi kod bivših supružnika. 

Duško su povezivali sa raznim ženama, al Jelena se nije dala provaliti sve do sada. 

Naime, na njenom instagram profilu pojavila se fotografija kako se ljubi u usta sa čuvenom bugarskom zvezdom Azisom. Sve bi to to bilo veoma neobično i pomislilo bi se o novoj ljubavi, da Jelena i on nisu u prijateljskim odnosima i da neće nastupati zajedno.

Fotografija je sigurno nastala kao najava njihovog nastupa, obzirom da znamo da su već pre nekoliko godina snimili zajedničku pesmu "Ostavljam te" koja je postala veliki hit.   

BONUS VIDEO: