18.12.2022.

19:49

Foto: Foto: Bojan Mitrović/Promo

Džet set

XANDER IZBACIO "DIVLJI CVET", PA RASPAMETIO FANOVE: Ovo nije bilo u planu, ali nisam odoleo, poslednji dinar ću dati na muziku!

Kada je Xander čuo "Divlji cvet" kod autora pesme Baneta Opačića, Misojčić je rešio da je snimi i izbaci kao poklon svojim fanovima pred kraj 2022. godine.

Informer

Aleksandar Misojčić Xander, pevač

Kako mladi i popularni pevač ističe, uvek će svaki dinar koji zaradi od nastupa ulagati u muziku, jer kod njega reč "štednja" kada je reč o njegovoj publici ne postoji.

Informer

Aleksandar Misojčić Xander

- Da budem potpuno iskren, novi projekti su bili u planu tek od 2023. i moj tim je tako mislio da će biti, ali ja sam tu da im pravim pometnju! (smeh) Šalu na stranu, finansijski sam mnogo uložio u spotove koje sam prethodno objavio u ovoj godini, ali kada sam čuo ovu pesmu nisam odoleo. Moja publika zaslužuje da ih neprestano iznenađujem i poklanjam im, i uvek ću svaki dinar dati na muziku, na pesme - ističe Xander.

Informer

Aleksandar Misojčić Xander

- Pesma je... Uh! (smeh) Hajde da ne pričam ja o njoj, neka publika da svoj sud, a ja ću samo reći da sam ponosan i zahvalan Banetu Opačiću. Svaki put se osećam kao da mi je prvenac izašao, a to je zbog ljubavi koju dobijam od publike. Hvala mojoj porodici, prijateljima, saradnicima na podršci i nesebičnom zalaganju i trudu da sve što radimo bude najbolje moguće od nas u tom trenutku. Jedva čekam da čujem utiske - dodaje mlada zvezda.

Uživajte u "Divljem cvetu":

BONUS VIDEO: