19.12.2022.

17:40

Foto: printscreen instagram

Džet set

NIKOLINA U ZAGRLJAJU DRUGOG MUŠKARCA! Pišekova priznala: Imala sam dopuštenje mog supruga!

Nikolina je početkom maja 2022. godine ostala bez supruga Vidoja nakon njegove iznenadne smrti. Pišekova se potrudila da što pre stane na noge i prevaziđe tragediju koja ju je zadesila, a mnogi se pitaju kada će lepa voditeljka pronaći novog emotivnog partnera i ponovo biti emotivno ispunjena.

Informer

Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Iako njen ljubavni život još uvek nije "došao na red", to Nikolinu nije sprečilo da objavom potkači i  fanove i hejtere. 

Naime, Pišekova je objavila fotografiju sa dobrim prijateljem, u čijem je opisu stajalo da je "imala saglasnost tadašnjeg supružnika", tj. Vidoja.

Informer

Nikolina Pišek i njen prijatelj...

Bio je predivan parti. Tema glitter & glow, ja koja zadovoljavam sve zadane parametre i na visini sam zadatka. Povod? Jedna godišnjica mog dragog prijatelja kojeg znam dovoljno dugo da bih objavila fotografiju... - napisala je Nikolina i nastavila:

Informer

Objava Nikoline Pišek

- Nastala je prilikom jednog porodičnog putovanja i uz prisustvo i saglasnost naših tadašnjih supružnika. A ovde je da bi istaknula ne toliko poznate kvalitete tog nanovo momka i poželjela mu da u nadolazećoj godini ludo zavoli - poručila je Pišekova.
 

BONUS VIDEO: