20.12.2022.

11:39

Foto: HIT dodatak/informer

Džet set

"RAZVELA SAM SE JER NIKOLA VOLI DA IZLAZI"! Tamara Đurić otkrila zašto je ostavila muža!

Starleta je donedavno bila u braku sa žestokim momkom, koji je pre mesec dana uhapšen u velikoj akciji policije na Vračaru sa još 17 članova grupe formirane od strane vođe "kavčana" Radoja Zvicera!

- Nikola voli drugačiji život od mene. Koliko god čudno zvučalo, ja sam želela da više vremena provodimo kod kuće sa ćerkom, a on da izlazi. Bila sam dosadna, možda i previše tradicionalna, ali tako sam vaspitana - kaže Tamara i dodaje da odluku o rastanku nije donela preko noći:

- Dugo sam razmišljala šta da radim. Desile su se neke situacije koje su me navele da shvatim da je bolje da se raziđemo. Seli smo, popričali i zajedno doneli odluku da svako krene svojim putem.

Informer

Tamara Đurić

Uhapsili joj muža
Tamara bila u braku sa Nikolom Kačarevićem, koji je nedavno uhapšen

Najbitnije je da smo se usaglasili da naša ćerka Tamara to ne oseti, već da raste normalno, okružena ljubavlju.

Otkako je Kačarević uhapšen, Đurićeva se sama brine o njihovom detetu.

- Nije mi problem da budem samohrana majka, jer sam svom detetu i ranije bila i mama i tata. Volim da držim sve konce u rukama, pa mi ovo nije ništa novo. Ponekad mojoj ćerki nedostaje muška figura, ali trudim se da ne oseti odsustvo oca - priča Tamara i dodaje da nije spremna za novu ljubav:

Informer

- Rano je da se zaljubim, a malo bi bilo i nezgodno. Ne razmišljam o ljubavi, ali bih volela da moj sledeći partner bude po mom ukusu i da traje ceo život.

BONUS VIDEO: