20.12.2022.

14:34

Foto:

Džet set

OD MALIH NOGU BIO ANTIHRIST! OVAKO JE LAĆA GOVORIO O PAKLU DROGE! "Sa 17 sam postao narkoman, heroin nam se nudio kao trava"!

Navodno, uzrok smrti je prekomerno korišćenje nedozvoljenih supstanci.

Milan Laća Radulović bio je poznat kao veoma problematičan momak, a u jednom svom intervjuu je priznao da je takav bio od malih nogu. Kako je sam priznao, najteže je podneo smrt brata Miloša. 

- Odrastanje sa mojim roditeljima bilo je kao igra mačke i miša. Svi smo bili potpuno različiti, a uvek tu jedno za drugo. Ja bratovu smrt nikada nisam prihvatio do kraja, a prihvatio sam onda kada sam ga prvi put sanjao, sedam, osam godina nakon njegove smrti. Bilo mi je teško da se pomirim sa tim. Sada sam ok sa tim.

Informer

- Brat je bio u toj priči, pa i ja. Ja sam imao faze da budem čist, pa ne, ali želja te uvek vuče, a ja nisam bio oprezan.

Sa droge je prvo pokušao da se skine bez pomoći stručnih lica:

- Pokušali smo kući dva puta, imao sam i dobrog psihijatra, koji mi je predložio bolničko lečenje. Meni je na klinici bilo lepo. Nisam bio uplašen, bio sam očajan, ali mi je bilo divno. Imao sam meditaciju, poneo knjige, radio sam pesmu, a oko tebe su ljudi sa kojima deliš problem.

Kako kaže, najpotrebnija mu je bila ljubav:

- Ljubav i razumevanje uvek su najbitniji. Ljubav bez razumevanja može da bude kontraproduktivna, neko ko te voli povredi te rečima, a onda je mnogo teže.

BONUS VIDEO: