20.12.2022.

16:30

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Džet set

SVE SAM TI OPROSTILA! Karleuša objavila poslednju Laćinu poruku i pozdravila se s njim: Počivaj daleko od "krvavih suza"!

Beživotno telo Milana Radulovića Laće pronađeno je danas nasred ulice u Izraelu, a Hitna pomoć je po izlasku na teren konstatovala smrt.

Tragičnu vest je potvrdio i Laćin otac, Aleksandar Radulović Futa. 

Povodom ovog saznanje oglasile su se i brojne poznate ličnosti koje su izrazile duboko žaljenje zbog tragedije koja je zadesila porodicu Radulović.

Jelena Karleuša koja je nedavno vodila medijski rat upravo sa Laćom oglasila se na svom Instagram profilu gde je izrazila duboko žaljenje povodom smrti, objavivši i njegove poruke izvinjenja. 

- Počivaj u miru dragi Laćo, daleko od "krvavih suza" (ime poslednje pesme koju si za mene napisao), od nesreće, tuge i bola...Sve sam ja razumela i sve praštala...A ovu tvoju poslednju poruku ću čuvati, kao i poslednje Marinine poruke...Ne brini, svi će čuti poslednje pesme koje si napisao i svi će shvatiti da si bio nestvarno talentovani sin svoje majke...Talentovan, ali rođen za neki drugi svet, neku drugu dimenziju. Poslednji pozdrav - napisala je Karleuša i objavila Laćinu poruku koju joj je poslao dok je boravio u Izraelu, gde je i umro. 

Informer

Bonus video: