20.12.2022.

21:25

Foto: Prntscreen

Džet set

PUTUJEM DA BIH BEŽAO OD REALNOSTI U KOJOJ NEMA NJE! Poslednje reči Milana Radulovića Laće, neprestano govorio o smrti nakon što je izgubio Marinu!

Laća je u jednom od poslednjih članaka priznao da doslovno beži od smrti, a zatim opisao poslednje trentuke sa svojom majkom Marinom koja je preminula 19. septembra prošle godine.

Informer

U potpunosti ga slomila smrt majke... Laća i Marina

- Počeo sam da putujem kako bih pobegao od realnosti u kojoj više nema nje. Sve postaje obesmišljeno njenim odsustvom. Kad god mi svet postane bljutav, spakujem kofere i put pod noge. Bežim od smrti i još se nisam vratio- napisao je Laća kom je smrt majke u potpunosti promenhila život:

- Sačekala je da se vratim i onda se predala. Tada mi je uputila onaj pogled, poslednji, pre nego što smo se zauvek rastali. Pogled - a šta sad?

Informer

Laća Radulović

- Prošlo je godinu i više od mesec dana otkako me taj pogled ne napušta i ja se i dalje se pitam - a šta sad? Za tih godinu dana putovanja, odnosno bežanja od odgovora na to pitanje, bilo je dosta odlazaka: Stokholm, Tel Aviv, Jerusalim, Divčibare, Fruška gora, Sarajevo… Destinacija će uvek biti, ali polako postajem umoran od toga. Koferi postaju teški, a nje nema da me spakuje...- napisao je pre samo mesec dana Milan Radulović Laća.

BONUS VIDEO: