21.12.2022.

19:07

Foto: printscreen

Džet set

MAJA NIKOLIĆ ŠOKIRALA NA SNIMANJU NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA! Došla bez gaća, pa poljubila Eru u usta! (VIDEO)

- Ispod moje haljine osim zlatne ribice nema ništa - priznala je Maja Nikolić.

Dok je pevačica davala intervju okupljenim medijskim ekipama,u kadar je ušetao pevač Era Ojdanić, koji je prekinuo intervju, nakon čega su se Maja i on poljubila u usta.

Nikolićeva je potom nastavila priču, pa iskoristila priliku da potkači mlade pevače koji za doček 2023. godine nastupaju na platou ispred Narodne Skupštine Beograda.

Mihajlo Veruović Vojaž, Teodora Džehverović, Igor Panić Nući i Zera u najluđoj noći zabavljaće hiljade ljudi ispred Skupštine grada Beograda, što se Maji Nikolić nimalo nije dopalo, pa je osula paljbu po mlađim kolegama.

- Da li je nektarina, da li je breskva? Nek su živi i zdravi, nek pevaju, nek zarade pare. Kunem vam se, nijednu njihovu pesmu ne znam. Ne znam ni ko je Nući, ni ko je Vojaž. Volela bih da ih upoznam. Voli vas teta Maja, nadam se da ste punoletni. Dabogda uzeli sto hiljada evra, ali ne razumem šta to pevate i na kom jeziku pevate - bila je ošta pevačica.

- Uvek ćete znati šta je hit. Hit je ono što peva Era, Silvana, Tozovac, Toma Zdravković... To su hitovi, ja to učim moje sinove i učim vas. Nisu hitovi ono što peva Nući, Mući, Vući, breskve, nektarine, jabuke, Vojaž... To nisu hitovi, to su instant hitovi - zaključila je Maja.

BONUS VIDEO: