22.12.2022.

18:59

Foto: printscreen

Džet set

"HEROINSKE ZAVISNIKE TREBA ODLIKOVATI"! Tamara Đurić Laću nazivala narkomanom, a sada se oglasila povodom njegove smrti!

Ova vest potresla je mnoge poznate ličnosti sa naše estradne scene, jer je među njima bilo i onih koji su sarađivali sa Radulovićem. Ipak, Laća nije bio poznat samo po svojim emotivnim stihovima i hitovima koje je pisao, već i po britkom jezikom i skandalima, u koje je neretko upadao upravo zbog njega.

- Ovo smo mogli biti mi, ali ti nećeš da stojiš u redu za vaučer. Ne želim zvučati kao hejter, ali nekome zaista treba zabraniti pravo na ljubav, slikanje, kupanje, golotinju, disanje... S**** vam se u ljudska prava - napisao je Laća u jednoj od svojih objava, a zatim i dodao:

Informer

 

printscreen instagram

- Ma kakve veze ima - kilo dole, kilo gore, volim tvoje mane sa sve četiri strane - napisao je on tada.

Informer

Nakon ovoga, usledila je i oštra reakcija Tamare Đurić, koja je žestoko osudila potez pokojnog Laće. Poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, starleta tom prilikom nije birala reči.

Informer

- Eutanazija i hemijska konstracija su majka ozdravljenja društva. Ova količina budala je neizdrživa i apsolutno se zalažem za izradu nekog zakona za eutanaziju i hemijsku kastraciju. Nikada neizlečene heroinske zavisnike treba odlikovati? - napisala je Đurićeva tada na svom Instagram profilu.

Informer

Tragom te vesti, oglasila se i Tamara, koja je prokomentarisala vest o tragičnoj sudbini talentovanog tekstopisca, s obzirom da ga je pre nekoliko meseci nazvala "neizlečenim heroninskim zavisnikom".

- O mrtvima i bivšima sve najbolje. Neka ga čuvaju anđeli i neka mu je laka zemlja - kratko je rekla Tamara, te je jasno da između njih nije ostalo zle krvi nakon sukoba o kojem se naširoko pisalo.

BONUS VIDEO: