24.12.2022.

07:20

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

KEBA I TEHNO GOCA HOĆE NA EVROVIZIJU! Folk zvezde se prijavile na konkurs, Saša Popović konkurisao sa narodnjačkom OPEROM!

Keba veruje da ima velike šanse da baš on bude taj!

- Keba je veliki perfekcionista, ništa ne prepušta slučaju. Izabrao je pravi narodnjački hit, koji se pamti već posle prvog slušanja. Osim toga, priprema i koreografiju jer želi da i na sceni pokaže zašto bi baš on bio najbolji izbor za predstavnika Srbije - priča naš izvor blizak vlasniku narodnjačkih hitova "Imao sam", "U snu ljubim medna usta" i "Bre gidi džanum".

Energičan nastup

Kako Informer saznaje, Goca Lazarević je pripremila pravo muzičko iznenađenje!

Informer

Goca Lazarević, pevačica

- Publika će se oduševiti kada čuje i vidi šta je Goca spremila. Svi je znamo kao pevačicu narodne muzike, a za Evroviziju je spremila brzu pesmu u tehno-haus fazonu! Ma, biće to ludilo! Ona veruje da će tako dopreti i do mlađih i do starijih fanova - priča naš izvor i dodaje da Goca sprema i pravi spektakl na sceni:

Informer

Goca će na sceni nastupiti sa plesačima...

- Nastup će joj biti energičan, Goca će đuskati na bini! Zajedno sa plesačima sprema koreografiju. Toliko se trudi da sve bude savršeno da je promenila i način ishrane, jer želi da bude u top-formi.

I Popović ima hit

Pored Kebine i Gocine pesme, na konkurs RTS-a stiglo je još čak 900 kompozicija! Na Evroviziju bi da idu i Anđelina, Tijana Dapčević, "Frajle"... Saša Popović je na konkurs za Evroviziju poslao narodnjačku operu, koju će pevati "Zvezde Granda" Nenad Osmanović i Aleksandar Simić.

Informer

Saša Popović je spremio duet dvojice takmičara "Zvezde Granda"

- Obojica su učestvovali u prošloj sezoni "Zvezda Granda". Nenad je stigao do finala, a Aleksandar je ostao upamćen po operskom pevanju. Njih dvojica su snimili duet koji smo poslali za naš izbor, Pesmu za Evroviziju. Pesma je u operskom fazonu - ispričao je nedavno Popović za Informer.
Konačan spisak kompozicija koje će se takmičiti na PZE 2023 biće objavljen do kraja godine.

Evrovizija, 67. po redu, trebalo je da se održi u Kijevu jer su ove godine predstavnici Ukrajine "Kaluš orkestra" pobedili u Torinu. Međutim, zbog rata u toj zemlji organizaciju je preuzela Engleska. Ove godine je na Evroviziji učestvovalo 40 zemlja, a za sledeću godinu njih 37 je potvrdilo učešće.

BONUS VIDEO: