27.12.2022.

07:00

Foto: Printscreen You Tube

Džet set

EKSKLUZIVNO FOLK ZVEZDA JE VELIKO POJAČANJE U HIT SERIJI! Milica Todorović glumi u "Pevačici"

U prvoj sezoni centralna priča vrtela se oko Milice Pavlović. Ona je tumačila pevačicu Ivanu Lazić, čiji je lik na kraju ubijen, a u drugoj sezoni glavna glumica biće njena koleginica Milica Todorović!


Snimaće tri meseca


I režira i glumi


Igor Đorđević će režirati drugu sezonu "Pevačice" i glumiće inspektora Radeta


- Pavlovićeva se pokazala kao odlična glumica u prvoj sezoni i privukla je veliku pažnju gledalaca. Međutim, njen lik je ubijen, a autori su za nastavak serije želeli takođe neku popularnu pevačicu, koja uz to i dobro glumi. Izbor je vrlo brzo pao na Todorovićevu - otkriva za Informer dobro obavešten izvor i dodaje da se Milica odlično pokazala na probi:

Igrala u Kustinoj operi i u filmu s Benom Kingslijem


Milici Todorović uloga u "Pevačici" neće biti prvo glumačko iskustvo. Ona je 2010. godine sa Stevanom Anđelkovićem glumila u predstavi "Vreme Cigana" reditelja Emira Kusturice. Zajedno su nastupali širom sveta, a zapaženo izvođenje imali su u Parizu u Operi Bastilja. Milica se 2015. pojavila i u epizodnoj ulozi u američkom filmu "Običan čovek" sa Benom Kingslijem u glavnoj ulozi. U tom filmu je otpevala pesmu "Jutros mi je ruža procvetala".


- Dobila je zadatak da odigra nekoliko scena, koje je savršeno uradila! Cela ekipa je bila zadovoljna i dogovor je odmah pao! Milica će u seriji igrati pevačicu i, između ostalog, pevaće svoje pesme.

Informer

Milica u novoj seriji


Odluku o angažmanu Milice Todorović u seriji doneo je Igor Đorđević, koji će i režirati drugu sezonu.

Odlična je


Milica Todorović se odlično pokazala na probi, a prve kadrove snimiće za tri nedelje


- Igor se brzo odlučio za nju. Pokazala mu je da, pored pevanja, i odlično glumi. Brzo je kapirala šta treba da radi, bila je veoma profesionalna i to se Igoru veoma dopalo. Osim što će režirati seriju, Igor će u drugoj sezoni nastaviti da glumi inspektora Radeta - priča naš izvor i dodaje da je snimanje druge sezone uveliko počelo:

Informer

Milica u novoj seriji


- Prva klapa je pala pre nekoliko dana u Beogradu. Krenuli su punom parom i snimaće tri meseca, a Milica će svoje prve kadrove imati za tri nedelje.

12 epizoda imaće druga sezona serije "Pevačica"


Igra i Timotijević


Druga sezona serije "Pevačica" imaće 12 epizoda, a glavne uloge, pored Milice Todorović i Igora Đorđevića, tumače i Jelena Mur, Zlatan Vidović i Miloš Timotijević. Serija "Pevačica" je delom inspirisana životom Jelene Marjanović, nekadašnje takmičarke "Zvezde Granda" koja je ubijena 2016. godine, a njeno telo je pronađeno na nasipu u Borči.

BONUS VIDEO: