27.12.2022.

09:52

Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

BAKA PRASE UZEO PARE OD KINEZA DA IH REKLAMIRA! Jutjuber tvrdio da je on vlasnik restorana brze hrane, ispostavilo se da pripadaju stranom državljaninu!

Baka Prase je, ako je suditi po snimcima sa interneta, razvio dobar biznis, ali je istina sada isplivala i saznalo se da on zapravo nije vlasnik restorana.

Informer

Kiti se tuđim perjem... Baka Prase

Kako prenose mediji, jutjuber je sklopio dogovor s jednim imućnim Kinezom, koji je investirao novac u posao, a zadruženje Bake Praseta je bilo da reklamira taj brend. Navodno, za ovaj biznis dobio je 20.000 evra za tri meseca, koliko traje ugovor, a postoji mogućnost da se saradnja nastavi.

A da su ove spekulacije tačne potvrđuje i to da svaki kupac koji je pazario u Bakinom, navodnom, restoranu nije mogao da pročita na svom računu naziv jutjuberovog lokala već je na svakom pisalo ime kineske firme. Pretragom na sajtu Agencije za privredne registre vidi se da je firma osnovana početkom novembra na ime jednog kineskog državljanina.

Informer

Reklamira tuđu firmu kao svoju...

Dakle, Bogdan Ilić je pozajmio svoje ime kao brend zarad novca, što je potpuno u redu jer javne ličnosti u svetu to stalno rade, ali za razliku od jutjubera, svako od njih to naglasi i ne reklamira tuđe firme kao svoje.

Podsetimo, Baka Prase je već na početku rada restorana razbesneo javnost tako što je najavio da će se u fast fudu prodavati palačinke u obliku falusa! Da zlo bude veće, ova poslastica se nalazi i na koricama menija njegovog lokala, i to pored burgera, jaja na oko i ostalih proizvoda koji su u ponudi. Njen naziv je "palačinkarina" i cena joj je 310 dinara, a može biti prelivena belom ili crnom čokoladom. Osim toga, on se i sam fotografisao sa ovim "specijalitetom" i to objavio na svom profilu na Instagramu.

BONUS VIDEO: