27.12.2022.

16:35

Foto: ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

KAO STVORENA ZA ZADRUGU! Đedović isprozivao Anđelku Prpić zbog trudnoće sa NAJBOLJIM drugom bivšeg muža, želi da joj pomogne da uđe u RIJALITI!

Anđelka Prpić danima je glavna vest domaćih medija i predmet komentarisanja na društvenim mrežama zbog pomenute afere, a Đedović je analizirao situaciju i ukazao na mnoštvo kontradiktornosti u glumičinim javnim istupima i stavovima koje zastupa u odnosu na to kakav život stvarno živi.

Informer

Marko Đedović

- Čitam naslov "Kolege podržale Anđelku Prpić". Davno ja rekoh da "kulturna" elita, kako se nazivaju glumci, u Srbiji ne postoji - započeo je svoje izlaganje na Instagramu Đedović.

- Ta ista gospođa se zgražavala na dešavanja u "Zadruzi", koja su daleko pristojnija od onih koja se njoj dešavaju, takođe javno. Bio sam kriv za svoje stavove i sprdanje i kao i meta osuda krezavih majmunolikih oblika života po mrežama koji su se, gle čuda, uvek slagali sa onima koji su sada podržali ku*vanje sa venčanim kumom - rekao je Marko.

Marko kaže da je Anđelka kao stvorena za "Zadrugu".

Informer

Anđela Prpić, glumica

- Prepodobna gospođo Prpić, za vrata "Zadruge" ću uložiti sav svoj uticaj da ti se otvore, kako za tebe, tako i za kuma i supruga. Jer, tvom licemerju je došao kraj. Za "kulturnu" elitu imaginarijum je hram poštenja, morala i kulture. Srdačan pozdrav - poručio je Đedović glumici.

BONUS VIDEO: