29.12.2022.

20:46 >> 21:38

Foto: PIXELS

Džet set

VESELJA KOJA SU OBELEŽILA 2022. GODINU! O ovim venčanjima se priča!

Nekoliko dana nas deli do nove 2023. a mnogo toga lepog ostaje u tekućoj 2022. godini, koja je obeležena mnoštvom lepim događajima. 

Mnoga izgovorena sudbonosna "da", koje su izgovorile poznate ličnosti, koje će ovu godinu pamtiti celog života, jer uplovile u bračne vode.

Informer

Katarina i Gibelja

Jedan od spektakularnih događaja koje će pamtiti sama pevačica i njen izabranik, ali i domaći mediji, jeste luksuzna svadba Katarine Grujić i fudbalera Marka Gobeljića koje se dogodilo u jednom luksuznom hotelu, gde  je bio veliki broj estradnjaka.

Ništa manje glamurozno, bilo je venčanje generalnog konzula Srbije u Cirihu, Mihajla Šaulića i Marine, koje je održano u jednom eminentnom hotelu, gde je bio veliki broj Šabanovih prijatelja.

Informer

Mihajlo i Marina

Pored njihovog, takođe jedno od najkomentarisanije venčanje je sina pevačice Goce Božinovske, mladog Mirka Šijana i Bojane Rodić, koji su sudbonosno 'Da' izgovorili su ove godine, a domaća javnost je mesecima brujala o njihovoj svadbi, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti.

Informer

Mirko I Bojana

Venčanja koja su takođe obeležila 2022. godinu su spektakularna svadba Saške Veselinović i Đorđa Đokovića koja je trajala čak tri dana, a održana je u Beogradu i u Crnoj Gori, na kojoj su pevala tri popularna pevača. 

Informer

Saška i Đoković

Ništa manje se nije pisalo o venčanju Vanje Mijatović i njenog izabranika Aleksandra, gde su se sjatili mnogi pevači i pevačice, a luda žurka trajala je do ranih jutarnjih časova. 

Informer

Vanja Mijatović i Aleksandar

BONUS VIDEO: