30.12.2022.

07:00

Foto:

Džet set

BOGDANA RAŽNATOVIĆ PRVI PUT PROGOVORILA O LJUBAVI SA BOKSEROM: Odbila sam Veljka, ali je on bio uporan!

Snajka Cece Ražnatović nije želela da ima ništa sa mladim bokserom, jer je u javnosti bio okarakterisan kao ženskaroš.

Voli ga
Veljko je pažljiv, nežan i pun ljubavi i razumevanja. Ništa mi ne smeta kod njega!
Bogdana Ražnatović

- Naše upoznavanje je počelo tako što sam ga odbila, jer sam znala kakav je bio pre mene. Ali to je kod njega samo probudilo još veću želju za mnom. Na kraju smo se toliko zavoleli i stvorili porodicu, koja je za nas veliki blagoslov - kaže na početku razgovora Bogdana.
Iako Veljko, koji se profesionalno bavi boksom, deluje kao pravi mačo muškarac sa Balkana, Ražnatovićeva kaže da je privatno potpuno drugačiji.

Informer

Veljko i Bogdana

Mezimac
Željko je fizički isti otac, a na mene je tvrdoglav. Radujem se što će uskoro dobiti brata
Bogdana Ražnatović

- Veljko je pažljiv, nežan i pun ljubavi i razumevanja. Ništa mi ne smeta kod njega. Naprotiv, svog muža volim najviše na svetu. Srećna sam što živimo mirnim životom i što sam se ostvarila kao supruga i majka.
Bogdana je pre dve godine donela na svet njihovog sina Željka.
- On je fizički isti tata, a na mene je tvrdoglav - kaže Bogdana, koja će u aprilu roditi još jednog sina, Krstana.


5
godina su zajedno Veljko i Bogdana

- Radujem se što uskoro stiže beba i što će Željko dobiti brata. Druga trudnoća mi je lakša, za razliku od prve, jer sam upućena u sve što me čeka. Ali druga beba je nemirnija od Željka - kaže bivša košarkašica.

Informer

Veljko i Bogdana


Ne volim javno
da se eksponiram

Bogdana kaže da ne voli da se pojavljuje u medijima.
- Ne volim da se snimam pred kamerama, jer nisam odrasla u takvom okruženju. To je za mene nešto novo. Nemam iskustvo u tome - kaže Bogdana.

Ona je godinama igrala za srpsku reprezentaciju, u kojoj je ostvarila neverovatne uspehe. Ali zbog povreda je morala da napusti sport koji je mnogo volela.
- Košarka me je mnogo čemu naučila i donela lepe stvari. Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo reprezentacije. Ali zbog dve teške povrede morala sam da prekinem profesionalno da se bavim tim sportom. Košarka mi više ne nedostaje, jer vodim drugačiji način života, u kom sam se pronašla - završava Bogdana, čiji intervju možete pogledati u dvanaestoj epizodi "Ceca šou" programa, koji se emituje od 22 sata na Blic TV.

Informer

Veljko i Bogdana

BONUS VIDEO: