31.12.2022.

11:00

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

SANDRA AFRIKA IMA NOVOGODIŠNJU ŽELJU! Deda Mraze, pokloni mi dečka!

Popularna pevačica Sandra Afrika ističe da je u prethodnoj godini bila dobra, te da je zaslužila da dobije zgodnog frajera, sa kojim će osnovati porodicu.

Informer

Sandra Afrika

Mnogo hitova u 2023.

Sandra kaže da će u ovoj godini nastaviti da ređa hitove, kao što je i do sada:
- Nedavno sam objavila pesmu "Turbulencija", koja je super prošla kod publike. Da biste danas opstali na estradi, morate mnogo češće da snimate numere i pravite dobre spotove, jer je vreme hiperprodukcije.

- Od Deda Mraza želim samo dobrog dečka jer sve drugo imam! Nebitno je da li će mi poslati momka sa crnom kosom ili svetlim očima, samo da nam se poklope energije. Ali važnije od svega mi je da bude pošten čovek i da ima dobru dušu! Ne treba mi momak koji me neće poštovati - priča Afrika za Informer i dodaje da njen budući dečko ne mora da ima dubok džep:
- Tuđe pare mi nisu potrebne jer lepo živim od pevanja. Čak sam počela novac da ulažem u izgradnju pametnih zgrada u Šapcu. Imam svoj stan, kola... Sebi mogu sve da priuštim, pa mi zato nije važno koliko moj partner zarađuje. Nisam materijalista.

Informer

Sandra Afrika

Krije privatnost

Iako joj ne treba imućni dečko, pevačica ipak ima zahteve od budućeg momka.
- Mora da ima razumevanja za moj posao! Teško mi je da nađem momka koji shvata kako funkcioniše estrada. Ne može svako da se nosi sa tim. Stalno sam pod lupom javnosti, svi imaju uvid u moj privatni život i pored toga što se trudim da ga sakrijem. Dodatno opterećenje za muškarce sa kojima se zabavljam jeste što nastupam noću i što mi prilaze momci. Zato moj momak mora da ima mnogo samopouzdanja i poverenja u mene.

Informer

Sandra Afrika

Cvetaju joj ruže

Afrika jedva čeka da zatrudni i dobije bebu.
- Majčinski instinkt imam već pet-šest godina. Vreme je da imam decu! Volela bih da mi se ta želja ostvari. U poslu mi cvetaju ruže, pa tako želim da bude i u privatnom životu - priča Sandra i dodaje da obožava da provodi vreme sa mališanima:
- Moja sestra ima dve ćerke, koje obožavam da čuvam. Kada god putujem van Srbije, uvek im donesem poklone i iznenadim ih.


Stilista: Vuk Vuković/Instagram: thebigbadvuk; Prostor: Instagram: avangarda_suites; Dolly Bell