30.12.2022.

13:40

Foto: Foto: Goran Todorović

Džet set

SAHRANJEN ANIN I RASTIN KUM! Pevačica i reper se nisu pojavili da ga isprate!

Andrej je ispraćen u krugu članova porodice i prijatelja, a od poznatih ličnosti njegovom ispraćaju prisustvovao je jedan od njegovih najboljih drugova Aleksandar Požgaj.

Informer

Samo mu je Požgaj bio na sahrani... Andrej i Aleksandar

Andreja su ispratile još neke ličnosti iz rijaliti programa "Parovi" s kojima je bio dobar, ali ne i kumovi Ana i Rasta.

Informer

Sahrana Andreja Ančevića

Andrej je osim što je bio venčani kum Ane i Raste bio i njihovo obezbeđenje. Poznat je bio po problematičnom ponašanju, a prošlog leta je izazvao saobraćajnu nesreću na Smederevskom putu,, i tom prilikom je snimio sopstveni udes. 2018. godine je upucan u nogu ispred svog restorana nakon rođendanske žurke. Tada je u policiji rekao da je poznavao svoje napadače, ali nije odao njihov identitet na saslušanju u MUP-u.

Informer

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić na venčanju

Njegovo beživotno telo je našla njegova supruga Sanja kojoj se satima nije javljao na telefon, a njoj je to odmah bilo sumnjivo. Kako nije odgovarao na poruke i pozive, ona se vratila iz Vrnjačke Banje gde je bila kod svojih roditelja, a kada je ušla u kuću zatekla je stravičan prizor. Doktori su mogli samo da konstatuju smrt, dok uzrok nesreće još uvek nije poznat.

BONUS VIDEO: