06.01.2023.

08:00

Foto: Miloš Rafailović

Džet set

BACAJU MI VRADŽBINE, SVAKO VEČE SE MOLIM! NAJPOPULARNIJA VODITELJKA U SRBIJI NA UDARU CRNE MAGIJE!

Jovana u velikom prazničnom intervjuu za Informer priča da već šest godina posti i da se svako veče moli Bogu da je zaštiti od crne magije!

Kako provodiš Božić?

- Radno u mojoj drugoj kući, na televiziji Pink. Posle toga biću sa ćerkom Leom i prijateljima. Prethodnih godina uvek sam izvlačila novčić, volela bih da sada moja ćerka izvuče paricu iz česnice, koju lomimo sa mojim bratom.

Jesi li postila?

- Obavezno, ceo post. Počela sam da postim kad sam postala zvezda, i to traje već šest godina. Javne ličnosti su na udaru mnogih vradžbina. Najviše se vračalo Ceci Ražnatović, Lepoj Breni i meni, nas tri smo na udaru crne magije! Da bih se zaštitila od crne magije, postim i molim se svako veče Bogu da me sačuva od svih izazovnih situacija, mogućnosti greha i svega lošeg što može da mi se desi na mom putu uspeha.

Informer

Česnica
Volela bih da ove godine ćerka Lea izvuče novčić iz česnice
Jovana Jeremić

Da li se zbog nečega kaješ?

- Kajem se što sam ulazila u veze sa slabim muškarcima. Ne želim da ih imenujem. Mislim da sam potrošila previše vremena na partnere koji nisu za mene.

Hrišćanski je praštati. Kome si oprostila?

- Oprostila sam jednom muškarcu za koga sam mislila da mi je prijatelj, a on me je u stvari najviše povredio u životu. Taj čovek me je ubo u srce i iskrvarila sam namrtvo, toliko me je povredio i ne želim više nikad da ga vidim. Od Božića sam rasterećena i hoću da uživam u svom uspehu!

Informer

Jaka
Kajem se što sam ulazila u veze sa slabim muškarcima. Potrošila sam previše vremena na partnere koji nisu za mene
Jovana Jeremić

Kupila si dva stana, šta još planiraš?

- Planiram da kupim još jedan u ovoj godini. Sav novac ću ulagati u stanove i lokale. Vozim "fijat pandu" i ne planiram da je menjam dok mi budući dečko ne kupi neki bolji auto. Sama sebi ga neću kupiti jer je to bacanje novca. U budućnosti ću se baviti izdavanjem stanova i lokala, imaću svoj lanac i od toga ću živeti. Sledeći stan će mi biti na Novom Beogradu jer mi se sviđa Zemunski kej. Objaviću i knjigu "jovanizama". Jedan deo glasi: "Lako je zavoleti lepoticu, ali zavoli zver u meni."

Biću sama dok ne nađem pravog

Šta želiš sebi u ovoj godini?

- Iskrenu i pravu ljubav sa muškarcem koji može da isprati Jovanu Jeremić. Mora da bude moćan, i novčano i poslovno. Čovek kome ću biti prioritet! Samo takva ljubav me zanima i nijedna druga. Odlučila sam da u 2023. budem sama sve dok ne nađem pravog muškarca.

Foto: Miloš Rafailović

Lokacija: Palanačka avlija

Haljina: Hastija dresses

Cipele i nakit: Dea Orch

Šminka i frizura: Studio karma

Dekoracija: Monopol kod Milijane

BONUS VIDEO: