06.01.2023.

10:00

Foto: Dalibor Danilović

Džet set

NOVAK I JELENA UŽIVAJU U LJUBAVI: Imamo jedno drugo, ništa nam više ne treba!

Novak i Jelena Đoković kažu da su srećni jer imaju jedno drugo! Najbolji srpski teniser i njegova supruga ove godine neće biti zajedno za Božić, jer se srpski as takmiči na turniru u Adelejdu, a zatim i na grend slemu Australijan open u Melburnu. Za to vreme, Jelena je sa sinom Stefanom i ćerkom Tarom u Beogradu.

Informer

Novak Đoković i Jelena Đoković

Ipak, oni su zajedno čestitali Badnji dan i Božić svim pravoslavnim hrišćanima.

- Želimo vam svima mir i sklad u duši, srcu i umu! Zdravi smo i zajedno, šta čovek više da poželi - napisali su jedan od najboljih tenisera sveta i njegova supruga na Instagramu.

Usrećili 100 mališana iz Odžaka

Novak i Jelena su odlučili da tokom praznika obraduju mališane iz Odžaka. Oni su deci iz Istočne Srbije dodelili paketiće, ali i pomogli u obnovi vrtića u ovoj opštini.
- Inspirisani dobrotom i podrškom ljudi, rešili smo da usrećimo stotinu dece. Hvala svima koji učestvuju u doniranju sredstava za mališane - poručio je Nole.

Novaku i Jeleni su porodične vrednosti na prvom mestu, pa zato i imaju skladan brak. Đoković ne krije koliko voli suprugu i koliko mu znači njena podrška. Zato i javno pokazuje emocije prema lepšoj polovini.

- Jelena je srce naše porodice. Zahvalan sam joj što daje celu sebe porodici i što nas neizmerno voli i pruža podršku kada je najpotrebnije. Zahvalan sam što je imam u životu kao partnera i srodnu dušu - napisao je nedavno Novak na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: