07.01.2023.

19:31

Foto: printscreen

Džet set

SRAMOTA! POZNATI REPER PODRŽAO ALBANCA KOJI JE RANIO MALOG STEFANA (11) - Nazvao monstruma HEROJEM!

Gramoz je na svom Instagram profilu objavio fotografiju Albanca i napisao da je on "heroj, a ne kriminalac".

Informer

Reper koji je dao podršku Albancu koji je pucao na Stefana Stojanovića (11)

Gramoz je rođen 29. septembra 1995. godine u Uroševcu u albanskoj porodici. Počeo je da se bavi muzikom u ranoj mladosti, pre nego što je nastavio profesionalnu karijeru kao reper.

Kao što je juče objavljeno, osumnjičeni za jučerašnji oružani napada na srpskog dečaka (11) i dvadesetjednogodišnjeg mladića u Gotovuši kod Štrpca je Azem Kurtaj (33). Radi se o pripadniku tzv. Kosovskih bezbednosnih snaga i sinu poginulog teroriste tzv. OVK Danuša Kurtaja.

Informer

Sramna objava repera

Danuš Kurtaj je stupio među teroriste 1998. godine na području Kačanika, a nastradao je sledeće godine tokom NATO bombardovanja, pišu albanski mediji. 

Stefan (11) i Miloš Stojanović (21) ranjeni su juče u Gotovuši. Na njih je ovaj Albanac otvorio vatru iz kola u pokretu, kada su nosili badnjak. Njima je prvo pružena lekarska pomoć u obližnjem Domu zdravlja, a onda su upućeni na odeljenje hirurgije u Gračanici. Stefana Stojanovića je Azem Kurtaj ranio u u nadlakticu, a dečak je danas rekao: "Dobro sam, ne boli me mnogo ruka, ali ne znam koliko ću još biti u bolnici".

Pogledajte kako izgleda nemački reper albanskog porekla Gramoz Aliju "Mozzik":

BONUS VIDEO: