08.01.2023.

15:19

Foto: printscreen

Džet set

FATALNA ŽENA KOJA JE ZAVELA ALJOŠU VUČKOVIĆA I ŽELJKA MITROVIĆA! Udaja za glumca je šokirala naciju, o scenama se još priča!

Pevačica, koju uglavnom starije generacije pamte po pesmama “Džip” , “Otkini bejbe” , “Sedam godina” i drugim, ponosna je vlasnica i hita koji se našao na njenom albumu "Kocka od šećera" objavljenom 1996. godine, a reč je o pesmi „Ne dajem te nikome“, za koju je reči napisao Dragan Brajovića Braja.

Spot za tu pesmu zanimljiv je iz više razloga. U njemu atraktivna plavuša izgleda kao Merilin Monro, slične frizure i sa prepoznatljivim crvenim ružem u prvom planu, a interesantan podatak je da je glavnu ulogu tumačio glumački bard Aljoša Vučković.

Informer

Jedan od najšarmantnijih muškaraca na našoj javnoj sceni, miljenik ženskog dela publike u to vreme imao je pedesetak godina i bio u top formi. Sa Sonjom je snimio kadrove kako, kao tek venčani bračni par izlaze iz crkve, a dok spot odmiče svedočimo da se velika ljubav lagano gasi.

Glavni akteri nikada nisu pričali o tome kako je taj spot nastao, a Aljoša Vučković, koji nas u svakoj reprizi serije „Bolji život“ podseti na blistave trenutke svoje karijere, koju je teška bolest naglo prekinula, na svu sreću, posle nekoliko godina borbe uspeo da se oporavi i svi se nadaju da će ponovo zablistati pred svetlima reflektora.

Informer

Podsetimo, Sonja je bila udata za vlasnika "Pink" imperije Željka Mitrovića sa kojima dvoje dece, ćerku Sandru i sina Aleksandra. Ona je danas u odličnim odnosima sa svojim bivšim suprugom, ali i sa njegovom drugom ženom Milicom sa kojom Željko ima dve ćerke, Kristinu i Andreu.

BONUS VIDEO: