11.01.2023.

16:36 >> 17:01

Foto:

Džet set

KSENIJA KNEŽEVIĆ PROCVETALA NAKON NAPUŠTANJA URAGANKI! Srećna sam i zadovoljna, imam divnu publiku kada sam solo!

Pevačica ističe da joj je na samom početku bilo neobično kada se pokavljivala sam na bini bez Sanje i Ivane, ali da je publika prihvatila njenu solo karijeru.


Kakve su reakcije kada se sama pojaviš na nastupu, koliko ti je neobično od kako više nisi u grupi?

Informer

 

- Reakcije su odlične, moja publika mi je ostala verna i u solo karijeri. Na samom početku bilo čudno, drugačije, ali imam moje muzičare sa mnom na bini tako da nisam nikad sama.

Koji je najveći bakšiš koji si dobila, da li ti se nekad dogodila neka neprijatnost i da li postoji neka anegdota koju ćeš pamtiti?

Informer

 

- Ne uzimam bakšiš.. Nisam stvarno nikad imala ni jednu neprijatnost i kada smo bile zajedno, a ni sada. Imali smo divnu publiku i dok sam bila u grupi i sada kada sam solo. Bilo je puno smešnih situacija na gostovanjima, recimo fanovi su mi doneli pljeskavicu na nastup, jer su znali da volim da jedem. 

Informer

 

Koliko ti prijaju komplimenti, kako se boriš sa udvarčima i koji je tvoj emotivni stautus?

Naravno da prijaju komplimenti i komentari vezani za moj izgled, ali više volim kada pohvale moj nastup, pesmu, interpretaciju. Ne borim se sa udvaračima, nema navaletnih i nepristojnih. Emotivno sam srećna i zadovoljna.

Šta bi poželala sebi u Novoj godimi, da li postoji neka želja koju nisi ostvarila?

- Sebi bih poželela neko lepo putovanje, a zelja ima i polako se ostvaruju..

Informer

 


Da li možda možemo da očekujemo neki duet sa tvojim ocem, koliko često pevate zajedno?
 

- Pričali smo o tome, ali za sada jos uvek nista konkretno, biće jedan zanimljiv projekat, ali ima vremena za to.  Pevali smo skoro na nastupu u Podgorici i po reakcijama publike  rekla bih da smo bilo super. - rekla je Ksenija Knežević za Informer.

Informer

 

BONUS VIDEO: