15.01.2023.

20:00 >> 20:43

Foto: printscreen

Džet set

SVI DETALJI O ŽIVOTU TRANSRODNE KRISTINE FERARI! Zvala se Milan i radila u trafici kod Urgentnog!

Došla je u Beograd i prvi posao joj je bio u trafici koja se nalazi u blizini Urgentnog centra gde je radila nekih godinu dana.

- Tada Milana, a sada Kristinu, upoznao sam dok je radila u trafici. Bila je uvek srdačna i lepo raspoložena. Davno je to bilo, ali pošto je rođena kao muško, tada se zvala Milan i mi smo je nekad u šali zvali Milanka. Nije se ljutila, naprotiv, govorila je da će jednog dana promeniti pol, ali da će uzeti popularno ime, a ne starinsko. Stvarno je tako i bilo. Bar kako sam iz medija pročitao. Ona je često dolazila u Urgentni centar i razgovarala s lekarima o promeni pola. Mislim da su joj neki lekari savetima pomogli da dođe do cilja. I tada kada je radila kao prodavačica iliti prodavac u trafici, uvek je bila ljubazna i nežna, tako da joj je priroda da više bude žensko nego muško. Imala je i samopouzdanje i nikad nije delovalo da nešto može da je poljulja - seća se naš izvor.

Informer

 

Kristina se predstavlja kao transrodna osoba koja se zalaže za legalizaciju prostitucije, prema njenim tvrdnjama, najstarijim zanatom se bavi oko sedamnaest godina i tri puta je bila hapšena, jednom prilikom čak i u svojoj kući.

Informer

 

Svaki put je platila novčanu kaznu, koja prema važećem Zakonu o javnom redu i miru iznosi od 50.000 do 150.000 dinara ili od 30 do 60 dana zatvora.

Informer

 

- Bavim se seks-radom, dakle, seks-rad ne podrazumeva samo seks-usluge, tu bude i masaža, nekad neko želi samo određenu uslugu ili želi da razgovara, sve to uključuje paket-tretman, ne podrazumeva se samo jedno - rekla je jednom prilikom za medije.

Baveći se najstarijim zanatom, sebi je sagradila kuću koja vredi oko 100.000 evra. Na ulazu u njen dom klijente dočekuje ploča s citatima iz jevanđelja po Jovanu, Mateju i poslanice Korinćanima, kao i kovčeg u koji svaki prolaznik može da ubaci novčanu pomoć za ljude s Kosova i Metohije. U više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s Kristinom, ali broj telefona poznat našoj redakciji nije bio dostupan.

BONUS VIDEO: